Commercieel medewerker

Hallo commercieel talent!

Ben jij de commerciële topper die onze klanten centraal stelt? Weet jij op een creatieve wijze mee te denken en ben je toe aan een nieuwe uitdaging binnen een organisatie die volop in ontwikkeling is? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Vanwege het vertrek van één van onze collega’s zijn we op zoek naar een gedreven en energieke

Commercieel medewerker

Beschrijving van het bedrijf

Wij zijn Kontakt Mediapartners, een breed mediabedrijf. Met onder andere dertien wekelijkse huis-aan-kranten (Het Kontakt) met een oplage van ruim 350.000 exemplaren, diverse magazines en volop ontwikkelingen op het gebied van ‘nieuwe’ media weten wij de verbinding te leggen tussen onze lezers en adverteerders.

Onder hetzelfde dak bevindt zich De Groot – grootsgedrukt.nl. Een familiebedrijf dat al ruim 50 jaar garant staat voor kwaliteit en topservice op het gebied van drukwerk. Gezamenlijk werken bij beide bedrijven ruim 210 vakspecialisten. Onze bedrijfscultuur en werksfeer kenmerkt zich als verbindend en informeel.

Wat ga je doen?

Als commercieel medewerker (binnendienst) sta je dagelijks in contact met onze klanten. Je weet bestaande contacten te onderhouden en uit te bouwen. Daarnaast weet je met jouw commerciële eigenschappen nieuwe klanten te enthousiasmeren voor ons totale productportfolio. Een groot deel van je werkzaamheden bestaat uit telefonisch acquisitie en daarnaast ondersteun je de media-adviseur in de betreffende regio middels onder andere het opstellen van offertes.

Wie ben jij?

Jij hebt een commerciële instelling en gaat voor het optimale (klant-)resultaat. Daarnaast ben je een doener en beschik je over een flinke portie doorzettingsvermogen.

Verder neem je mee:

  • MBO+ werk- en denkniveau en minimaal 3 jaar relevante werkervaring in een commerciële omgeving;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Je bent flexibel, proactief en accuraat;
  • Ervaring binnen de mediabranche is een pre.

Wat krijg je van ons?

  • Een uitdagende functie in een dynamische omgeving;
  • Volop ruimte voor eigen initiatief en inbreng;
  • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform cao Grafimedia;
  • Een dienstverband van minimaal 24 uur;
  • Een professionele en informele werkomgeving.

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Simon Gijsbers, commercieel manager, tel: 06-51314990.

Solliciteren op deze functie kan middels een korte motivatie en CV. Klik op de knop onderaan de pagina om te solliciteren.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.