Marketing-/communicatie medewerker

Hallo creatieve marketeer!

Weet jij als geen ander hoe je de naamsbekendheid van merken vergroot en met pakkende acties (nieuwe) doelgroepen bereikt? Binnen het team van de studio is ruimte voor creatief marketing talent. Ben jij toe aan een volgende uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Per 1 juli zijn wij voor de studio op zoek naar een ervaren

Marketing-/communicatiemedewerker

Beschrijving van het bedrijf

Wij zijn Kontakt Mediapartners, een breed mediabedrijf. Met onder andere dertien wekelijkse huis-aan-kranten (Het Kontakt) met een oplage van ruim 350.000 exemplaren, diverse magazines en volop ontwikkelingen op het gebied van ‘nieuwe’ media weten wij de verbinding te leggen tussen onze lezers en adverteerders.

Onder hetzelfde dak bevindt zich De Groot – grootsgedrukt.nl. Een familiebedrijf dat al ruim 50 jaar garant staat voor kwaliteit en topservice op het gebied van drukwerk. Gezamenlijk werken bij beide bedrijven ruim 210 vakspecialisten. Onze bedrijfscultuur en werksfeer kenmerkt zich als verbindend en informeel.

Wat ga je doen?

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het in de markt zetten van het portfolio van beide bedrijven en de hieraan verbonden merknamen. Het is een brede functie, geen dag is hetzelfde. Je bedenkt en begeleidt campagnes, verzorgt nieuwsbrieven, werkt mee aan content voor sociale media, schrijft promotieteksten en blogs maar organiseert ook gerust een klantevent of beursinrichting. Je werkt nauw samen met collega’s van het creatieve team en onze online marketeer. Daarnaast heb je regelmatig contact met salescollega’s en collega’s van andere afdelingen. Creativiteit, structuur en precisie zijn woorden waarin je jezelf herkent. Je kunt prima zelfstandig werken, houdt graag de regie maar zoekt op de juiste momenten verbinding met anderen voor een optimaal resultaat.

Wie ben jij?

Jij bent energiek, stressbestendig en hebt een oplossingsgerichte, proactieve werkhouding. Je werkt nauwkeurig, bent organisatorisch sterk en schakelt snel. Kortom: je bent een duizendpoot.

Wat neem je mee?

  • Minimaal 3 jaar werkervaring;
  • Een marketing communicatie opleiding op HBO-niveau;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Goede kennis van MS-office, mailchimp of een soortgelijk pakket;
  • Kennis van en/of ervaring met SEO, SEA, Google Analytics etc.

Wat krijg je van ons?

  • Een uitdagende functie binnen een gedreven en gezellig team;
  • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform cao Grafimedia;
  • Volop ruimte voor eigen initiatief en inbreng;
  • Een professionele werkomgeving met de mogelijkheid tot thuiswerken;
  • Koffie uit onze ‘pruttelpot’ en deelname aan onze ’eet-app’ waarin we elkaar de lekkerste gerechten voorschotelen.

Het betreft in eerste instantie een fulltime functie ter vervanging van zwangerschapsverlof. Echter bij een wederzijdse positieve ervaring zijn er eventueel mogelijkheden voor een parttime (20-28 uur) verlenging.

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Annie Molenaar, studio manager, tel: 06 – 235 62 984.

Solliciteren op deze functie kan tot en met 31 maart a.s.
Graag ontvangen we jouw motivatiebrief, cv en eventueel portfolio. Klik op de knop onderaan de pagina om te solliciteren.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.