Medewerker financiële administratie (8 uur)

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het verwerken van inkoopfacturen, bankafschriften en ondersteun je je collega(’s) bij diverse overige administratieve werkzaamheden.

Wat doen wij?

Wij zijn ooit begonnen als uitgeverij maar inmiddels uitgegroeid tot allround mediabedrijf met een focus op lokaal. Dagelijks werkt een gedreven team van commerciële, creatieve en redactionele collega’s nauw samen om het merksucces van klanten te vergroten. Met onze lokale titel Het Kontakt bereiken we wekelijks 350.000 huishoudens in dertien regio’s en dragen we bij aan verbinding in de regio; met onze nieuwsapps en verschillende online platforms weten we ook online de juiste doelgroep te bereiken.

Onder hetzelfde dak bevindt zich De Groot – grootsgedrukt.nl, waar een groot team dagelijks werkt aan het leveren van topkwaliteit drukwerk. Gezamenlijk werken bij beide bedrijven ruim 200 vakspecialisten. Lees meer op www.kmp.nl en www.grootsgedrukt.nl

Wat neem je mee?

  • MBO werk- en denkniveau;
  • Kennis van en ervaring met het voeren van financiële administraties;
  • Kennis van Afas is een pre;

Wat krijg je van ons?

  • Een functie van 8 uur, ook te verdelen over twee halve dagen;
  • Een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket.

Voor meer informatie zie www.kmp.nl en www.hetkontakt.nl.
Voor meer informatie over de functie kan je contact opnemen met Huib Kraaijeveld (manager financiële administratie), tel. 0183-583314. Solliciteren kan tot 13 november 2023 via de knop onderaan de pagina.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.