Media-adviseur

Als Media-adviseur ga jij klanten adviseren om hun zichtbaarheid op de markt en hun commerciële doelstellingen te vergroten. Dit doe je door samen met hen te kijken naar hun specifieke behoeften en hoe deze op de meest effectieve en efficiënte manier bereikt kunnen worden. Je bouwt bestaande klantrelaties verder uit en daarnaast ga je actief netwerken en genereer je new business door middel van klantbezoeken in jouw regio.

Wat doen wij?

Wij zijn ooit begonnen als uitgeverij maar inmiddels uitgegroeid tot allround mediabedrijf met een focus op lokaal. Dagelijks werkt een gedreven team van commerciële, creatieve en redactionele collega’s nauw samen om het merksucces van klanten te vergroten. Met onze lokale titel Het Kontakt bereiken we wekelijks 350.000 huishoudens in dertien regio’s en dragen we bij aan verbinding in de regio; met onze nieuwsapps en verschillende online platforms weten we ook online de juiste doelgroep te bereiken.

Onder hetzelfde dak bevindt zich De Groot – grootsgedrukt.nl, waar een groot team dagelijks werkt aan het leveren van topkwaliteit drukwerk. Gezamenlijk werken bij beide bedrijven ruim 200 vakspecialisten. Lees meer op www.kmp.nl en www.grootsgedrukt.nl

Wie ben jij?

Jij stelt de klant centraal, krijgt energie van het sluiten van deals en levert hiermee een bijdrage in de groei van Kontakt Mediapartners.

Wat neem je mee:

  • HBO werk- en denkniveau en minimaal 3 jaar relevante werkervaring in een commerciële functie;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Je kunt goed samenwerken en verbinding leggen met collega’s;
  • Je bent enthousiast, creatief, vernieuwend en beschikt over een flinke dosis doorzettingsvermogen;
  • Ervaring binnen de mediabranche is een pre.

Wat krijg je van ons?

  • Een uitdagende functie voor 32 of 36 uur in een dynamische omgeving;
  • Volop ruimte voor eigen initiatief en inbreng;
  • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform cao Grafimedia;
  • Een professionele en informele werkomgeving.

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met commercieel manager Simon Gijsbers, e-mail: s.gijsbers@kmp.nl, tel: 06-51314990.

Solliciteren op deze functie kan tot en met vrijdag 8 december 2023 middels een korte motivatie en CV. Klik op de knop onderaan de pagina om te solliciteren.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.