Media-adviseur

Als Media-adviseur ga jij klanten adviseren om hun zichtbaarheid op de markt en hun commerciële doelstellingen te vergroten. Dit doe je door samen met hen te kijken naar hun specifieke behoeften en hoe deze op de meest effectieve en efficiënte manier bereikt kunnen worden. Je bouwt bestaande klantrelaties verder uit en daarnaast ga je actief netwerken en genereer je new business door middel van klantbezoeken in jouw regio.

Beschrijving van het bedrijf

Wij zijn Kontakt Mediapartners, een breed mediabedrijf. Met onder andere dertien wekelijkse huis-aan-kranten (Het Kontakt) met een oplage van ruim 350.000 exemplaren, diverse magazines en volop ontwikkelingen op het gebied van ’nieuwe’ media weten wij de verbinding te leggen tussen onze lezers en adverteerders.

Onder hetzelfde dak bevindt zich De Groot – grootsgedrukt.nl. Een familiebedrijf dat al ruim 55 jaar garant staat voor kwaliteit en topservice op het gebied van drukwerk. Gezamenlijk werken bij beide bedrijven ruim 210 vakspecialisten. Onze bedrijfscultuur en werksfeer kenmerkt zich als verbindend en informeel.

Wie ben jij?

Jij stelt de klant centraal, krijgt energie van het sluiten van deals en levert hiermee een bijdrage in de groei van Kontakt Mediapartners.

Verder neem je mee:

  • HBO werk- en denkniveau en minimaal 3 jaar relevante werkervaring in een commerciële functie;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Je kunt goed samenwerken en verbinding leggen met collega’s;
  • Je bent enthousiast, creatief, vernieuwend en beschikt over een enorme dosis doorzettingsvermogen;
  • Ervaring binnen de mediabranche is een pre.

Wat krijg je van ons?

  • Een uitdagende functie in een dynamische omgeving;
  • Volop ruimte voor eigen initiatief en inbreng;
  • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform cao Grafimedia;
  • Een professionele en informele werkomgeving.

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met commercieel manager Simon Gijsbers, e-mail: s.gijsbers@kmp.nl, tel: 06-51314990.

Solliciteren op deze functie kan tot en met vrijdag 20 januari 2023 middels een korte motivatie en CV. Klik op de knop onderaan de pagina om te solliciteren.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.