Data marketeer (24-36 uur)

Weet jij als geen ander hoe je de online vind- en zichtbaarheid van merken vergroot? Ben jij in staat de juiste data te verzamelen en wil jij samen met collega’s werken aan het optimaliseren van deze data en online kanalen? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Wij zijn per direct op zoek naar een parttime of fulltime (24 tot 36 uur)

Data marketeer

Beschrijving van het bedrijf

Wij zijn Kontakt Mediapartners, een fullservice mediabedrijf. In de regio vooral bekend door nieuwsblad Het Kontakt. Met dertien wekelijkse kranten en een groot aantal online kanalen verzorgen wij dagelijks de nieuwsvoorziening in de regio. Daarnaast helpen wij klanten uit de regio bij het uitlichten van hun dienst of product door het geven van advies en door de inzet van alle mogelijke communicatiemiddelen.

Onder hetzelfde dak bevindt zich De Groot – grootsgedrukt.nl. Al ruim 55 jaar staat ons zusterbedrijf garant voor kwaliteit en topservice op het gebied van drukwerk. Gezamenlijk werken bij ons familiebedrijf ruim 210 vakspecialisten. Onze bedrijfscultuur en werksfeer kenmerkt zich als verbindend en informeel.

Wat ga je doen?

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het uitbouwen van onze merknamen en het effectief inzetten van marketingactiviteiten. Je verzamelt en analyseert data en bedenkt en begeleidt online advertentie-campagnes. Je optimaliseert onze websites en apps  om online vind- en zichtbaarheid te vergroten. Hiervoor stel je datarapportages op, werk je met klantprofielen en -segmentaties en identificeer je groeikansen. Je werkt nauw samen met je marketing- en communicatiecollega’s en maakt deel uit van het team van de studio. Je hebt regelmatig contact met collega’s van andere afdelingen en soms externe partijen. Structuur en precisie zijn woorden waarin je jezelf herkent. Je kunt prima zelfstandig werken, houdt graag de regie maar zoekt op de juiste momenten verbinding voor een optimaal resultaat.

Wie ben jij?

Jij bent energiek, leergierig en communicatief vaardig. Verder heb je een oplossingsgerichte, proactieve werkhouding en vind je het een uitdaging om samen met je collega’s te werken aan de online doelstellingen van het bedrijf.

Verder neem je mee:

 • Bij voorkeur een aantal jaar werkervaring maar we nodigen ook starters op de arbeidsmarkt uit om te solliciteren;
 • Een opleiding op minimaal MBO-4 niveau;
 • Kennis van SEO, SEA, Google Analytics (GA4);
 • Kennis van MS-office, mailchimp of soortgelijke pakketten;
 • Ervaring met Looker Studio (Google Data Studio) is een pre;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal.

Wat krijg je van ons?

 • Een zelfstandige functie binnen een gedreven, professioneel team;
 • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform cao Grafimedia met o.a. een fietsregeling en een prima pensioenopbouw;
 • Flexibel werken waaronder de mogelijkheid tot thuiswerken;
 • Opleidingsmogelijkheden;
 • Een leuke baan met gezellige collega’s binnen een dynamisch bedrijf in een prachtige omgeving.

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Dorien Barneveld, manager HRM, tel: 0183 – 583 369.

Solliciteren op deze functie kan tot en met donderdag 1 juni. Solliciteren kan via de knop onderaan de pagina. Upload jouw motivatie, cv en eventueel portfolio via de knop onderaan de pagina om te solliciteren.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.