Bevrijdingsmagazine Krimpenerwaard

Ontwerp, Copywriting & Magazines
75 jaar vrijheid vier je met een eigen magazine! In opdracht van de gemeente Krimpenerwaard maakten wij een prachtige glossy over vrijheid. De organisatie van lokale nieuwsmedia, NNP, bekroonde de glossy met een nominatie voor de Prijs voor de Nieuwsbladjournalistiek 2021.

VRIJ!

In VRIJ! vertellen Krimpenerwaarders wat vrijheid voor hen betekent. Daarnaast delen ooggetuigen hun herinneringen aan de bevrijding, de oorlog en het verzet in de Krimpenerwaard. De gemeente legde de volledige productie in handen van Kontakt Mediapartners: redactie, vormgeving, drukwerk én verspreiding. De glossy werd tegelijk met Het Kontakt huis aan huis bezorgd in de Krimpenerwaard.

Kennis en ervaring

“Het is een prachtig bewaarexemplaar geworden met veel persoonlijke verhalen die de herinnering aan de oorlog en bezetting levend houden. Een toegankelijk, uniek magazine dat prachtig is vormgegeven. De kennis en ervaring van Kontakt Mediapartners op het gebied van tekst, vormgeving, foto’s en distributie heeft ons geholpen bij de creatie van dit waardevolle magazine”, zegt Angelique Mans, Medewerker Communicatie Gemeente Krimpenerwaard.

Wil je ook een magazine maken?
Bij ons is ieder magazine uniek. We vertellen je graag meer over de vele mogelijkheden. Neem contact met ons op!

Martin Lens

Sales Development Manager

0651046775

m.lens@kmp.nl