Ekocups

Ontwerp, Drukwerk
Genieten van een heerlijke "cup" koffie, thee of chocolademelk én opvallen? Dat kan met Ekocups: kartonnen koffiebekers met eigen bedrukking. Maar hoe laat je zien wat er allemaal mogelijk is met deze bekers? En waarom dit zo'n mooi marketingmiddel is? Met die vraag kwam Ekocups - onderdeel van De Groot grootsgedrukt.nl - bij Kontakt Mediapartners. We hebben een nieuwe, frisse huisstijl ontwikkeld en deze consequent doorgevoerd op social media en in advertenties.

Nieuwe website

Met de nieuwe huisstijl als leidraad, kon ook de website van Ekocups niet achterblijven. De site werd volkomen vernieuwd met dezelfde frisse kleuren. Ook laten we voorbeelden zien van alles wat er mogelijk is met het product. En we voegden een webshop toe, waar je niet alleen de koffiebekers kunt bestellen, maar ook alle toebehoren, zoals deksels en roerstaafjes.

Ekocups duurzame kartonnen drinkbekers
Ekocups bekers zijn volledig naar eigen ontwerp te bedrukken.

Heldere uitleg

Ekocups koffiebekers bestellen is helemaal niet ingewikkeld. Dat laten we duidelijk zien op de nieuwe website. In vier stappen heb je je bekers besteld. Kies je specificaties, ontwerp je beker, controleer je ontwerp en printen maar! Geen poespas. Dat moest duidelijk naar voren komen op de nieuwe website. En dat is goed gelukt, al zeggen we het zelf.

Is jouw organisatie ook toe aan een compleet nieuwe huisstijl?
Kontakt Mediapartners regelt het voor je! Van het ontwerp tot het doorvoeren in al je commerciële uitingen, online en offline. Wij helpen je graag om jouw toko letterlijk mooi in de markt te zetten.
Annie Molenaar
Studiomanager

0183 583 350

a.molenaar@kmp.nl