Mediaplan

Duizelt het jou soms van alle kranten, magazines, flyers, socialmediakanalen en websites? Heb je geen idee op welk platform je moet adverteren? Geen paniek. Wij hebben alle kennis in huis en maken een unieke mediamix voor jou.

Advies op maat

Unieke mediamix

Heldere, meetbare doelen

Succesvolle mediacampagne

Onze media-adviseurs en marketingexperts kennen het lokale en regionale medialandschap als geen ander. Zowel online als offline. Ze weten waar je de verschillende doelgroepen kunt bereiken én ze weten hoe je een succesvolle multimediale campagne opzet. Zodat print en online elkaar aanvullen en samen één krachtige campagne vormen.

Begin met een helder mediaplan

Het mediaplan begint met het stellen van doelen. Heldere, meetbare doelen, waar we resultaatgericht aan gaan werken. We formuleren jouw marketingvraagstuk en maken een gedegen marktanalyse. Wanneer de doelgroep in kaart is gebracht, maken onze specialisten een persoonlijke communicatiematrix. Hierin staat wat, wanneer en met wie wordt gecommuniceerd en op welke manier dat gebeurt.

Hulp nodig met uitvoeren?

Indien gewenst kunnen wij de volledige campagne uitvoeren. Strategie, teksten, foto’s, vormgeving, video’s én het daadwerkelijke plaatsen van de content. Kontakt Mediapartners heeft dit allemaal in huis.

Bereik jouw doelen!

Wanneer het mediaplan is uitgerold, monitoren onze specialisten de resultaten. Meten is immers weten. Indien nodig sturen we tijdig bij, zodat de gestelde doelen worden bereikt.

Wat kunnen wij voor je betekenen?

Neem nu contact met ons op.

info@kmp.nl
0183 – 583 200

of stuur direct een bericht.