Over ons

Kontakt Mediapartners is een allround specialist in offline en online communicatie. Wij hebben letterlijk alles onder één dak: tekstschrijvers, fotografen, vormgevers, marketingspecialisten en drukkers. Wat kunnen we voor jou betekenen?

Onze visie

Kontakt Mediapartners is jouw partner in communicatie. Wil je een campagne op social media? Een nieuwe website of huisstijl? Een eigen magazine? Of een opvallende advertentie in een goed gelezen krant of magazine? Wij regelen het voor je! Vakkundig. Snel. Altijd uniek. Zodat jouw communicatie net zo uniek is als jouw onderneming.

Communicatie is al bijna veertig jaar ons vak. De dertien edities van Het Kontakt vormen het hart van ons bedrijf. Onze redactie speurt dagelijks naar het laatste nieuws en trakteert de lezers op unieke content. Kwaliteitsjournalistiek, dat is waar Het Kontakt voor staat. Daardoor worden onze kranten nog altijd met veel plezier gelezen, ook in dit online tijdperk.

Naast de nieuwsbladen en bijbehorende nieuwssites geven we magazines uit en maken we producten voor ondernemers, overheden, scholen en andere organisaties. Van drukwerk tot websites en van bedrijfsmagazines tot huisstijlontwerpen en complete promotiecampagnes. We hebben het allemaal onder één dak. Informeer bij onze commerciële collega’s naar de mogelijkheden.

De Groot Drukkerij – grootsgedrukt.nl

Voor al ons drukwerk werken wij nauw samen met De Groot – grootsgedrukt.nl. Doordat wij met de drukkerij in één pand huizen, zijn de lijnen kort en kunnen we snel schakelen.

De Groot- grootsgedrukt.nl staat al ruim vijftig jaar voor kwaliteit en topservice. Liefde voor het ambacht en innovatie staan hoog in het vaandel. De Groot onderneemt duurzaam en investeert continu in nieuwe, snellere en betere persen. Het familiebedrijf begon als drukkerij in Bijbelse boeken en is uitgegroeid tot één van Nederlands vooraanstaande drukkerijen in al het zakelijke drukwerk en promotiedrukwerk.

Geschiedenis

Uitgever Floor de Groot was nog maar zeventien toen hij aan de slag ging met een offsetdrukpers. We schrijven 1965. In de verbouwde paardenstal achter de boerderij van zijn ouders legde hij de basis voor wat uit zou groeien tot de huidige drukkerij De Groot – grootsgedrukt.nl.

In 1980 breidde hij zijn onderneming uit met uitgeverij Het Kontakt Edities. Nieuwsblad Het Kontakt Alblasserwaard werd al snel omarmd door de streek. Gesterkt door dit succes startte De Groot nieuwe edities in aangrenzende regio’s. Inmiddels telt de uitgeverij dertien nieuwsbladen die wekelijks huis aan huis verschijnen in Midden-Nederland. Daarnaast verzorgt Kontakt Mediapartners ook andere online en offline media, zoals magazines, websites, socialmediacontent en drukwerk.