Regio-Voetbal

Scoor met Regio-Voetbal.nl

Regio-Voetbal.nl is hét online platform voor voetballiefhebbers in de regio. Met maar liefst 1,5 miljoen pageviews per maand is dit een aantrekkelijk podium voor jouw commerciële boodschap.

Regio-Voetbal volgt de verrichtingen van circa 75 clubs in grofweg de Alblasserwaard, Vijfheerenlanden, West-Betuwe, Bommelerwaard, Altena en de Krimpenerwaard. De eerste wedstrijdverslagen staan zaterdagavond al online en ook gedurende de week gaat het nieuws door. Regelmatig verrast Regio-Voetbal met primeurs uit het amateurvoetbal. Dat scoort! De website heeft 1,5 miljoen pageviews per maand en Regio-Voetbal heeft 11.500 volgers op Twitter, 9.300 likes op Facebook en 1.000 volgers op Instagram.

Wil je profiteren van dit grote bereik?

Bereik via print: 150.000 huishoudens

Online bereik: 1,5 miljoen pageviews per maand

Crossmediaal bereik

Regio-Voetbal.nl

Al die dagelijkse bezoekers maakt Regio-Voetbal.nl een geweldig online-podium voor de lokale ondernemer. Er zijn vele mogelijkheden om de doelgroep van Regio-Voetbal.nl te bereiken.

Wil je bijvoorbeeld een heel voetbalseizoen adverteren op de site? Dat kan al vanaf 95 euro per maand. Wil je bijzonder nieuws delen met de achterban van Regio-Voetbal.nl? Dat kan bijvoorbeeld door een betaalde redactionele tekst – een zogenaamde advertorial – op de site te laten plaatsen. Afhankelijk van de gekozen dagen kost dit 150 of 175 euro.

Uiteraard leveren wij ook maatwerk. Meer weten? Neem dan vandaag nog contact met ons op en scoor met Regio-Voetbal.nl!

Regio-Voetbal.nl

1,5 miljoen
pageviews per maand

Facebook

9.300
likes

Twitter

12.000
volgers

Instagram

1.000
volgers

Volg Regio-Voetbal!