Regio-Voetbal

Scoor met Regio-Voetbal.nl

Regio-Voetbal.nl is hét online platform voor voetballiefhebbers in de regio. Met maar liefst 1,5 miljoen pageviews per maand is dit een aantrekkelijk podium voor jouw commerciële boodschap.

Regio-Voetbal volgt de verrichtingen van circa 75 clubs in grofweg de Alblasserwaard, Vijfheerenlanden, West-Betuwe, Bommelerwaard, Altena en de Krimpenerwaard. De eerste wedstrijdverslagen staan zaterdagavond al online en ook gedurende de week gaat het nieuws door. Regelmatig verrast Regio-Voetbal met primeurs uit het amateurvoetbal. Dat scoort! De website heeft 1,5 miljoen pageviews per maand en Regio-Voetbal heeft 12.800 volgers op Twitter, 10.000 volgers op Facebook en 2.100 volgers op Instagram.

Wil je profiteren van dit grote bereik?

Bereik via print: 150.000 huishoudens

Online bereik: 1,5 miljoen pageviews per maand

Crossmediaal bereik

Regio-Voetbal.nl

Al die dagelijkse bezoekers maakt Regio-Voetbal.nl een geweldig online-podium voor de lokale ondernemer. Er zijn vele mogelijkheden om de doelgroep van Regio-Voetbal.nl te bereiken.

Wil je bijvoorbeeld een heel voetbalseizoen adverteren op de site? Dat kan al vanaf € 300,- per maand. Wil je bijzonder nieuws delen met de achterban van Regio-Voetbal.nl? Dat kan bijvoorbeeld door een betaalde redactionele tekst – een zogenaamde advertorial – op de site te laten plaatsen. Dat is al mogelijk vanaf € 375,-.

Meer weten? Vraag dan de tarievenbrochure aan en scoor met Regio-Voetbal.nl!

Regio-Voetbal.nl

1,5 miljoen
pageviews per maand

Facebook

10.000
volgers

X

12.800
volgers

Instagram

2.100
volgers

Volg Regio-Voetbal!