Magazines

Mooi in een magazine

Zet jezelf in de spotlight, adverteer in een glossy! Met deze luxe vorm vang je meerdere keren de aandacht van je doelgroep, want magazines worden met aandacht gelezen én vaak bewaard. Zo pluk je lang de vruchten van je investering. Wij maken magazines voor verschillende regio’s, toegespitst op de doelgroep. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan snel contact met ons op.

IJ magazine cover november 2022

IJ

In november verschijnt de eerste editie van het nieuwe glossy magazine van IJsselstein: IJ Magazine. Een magazine voor IJsselsteiners en omgeving. Deze glossy is gevuld met lifestyle, fashion, cultuur en persoonlijke raportages.

GO magazine

GO

De eerste editie van GO verschijnt in november! Deze nieuwe glossy staat vol interviews met bijzondere inwoners van Gouda, culinaire hotspots in de stad, de beste uitgaanstips op het gebied van kunst & cultuur en inspirerende verhalen.

Trots op de boer magazines op houten achtergrond

#trotsopdeboer

Wij zijn trots op de streek en op de vele agrarische bedrijven in de Alblasserwaard en Altena! In het jaarlijkse magazine #trotsopdeboer vertellen we alles over de innovaties in de sector en geven we een kijkje op het erf.

langedelinge-magazinecover

Langs De Linge

In Langs de Linge lees je alles over het mooie gebied en over de vele bijzondere inwoners die langs de Linge wonen. Daarnaast presenteren vele bedrijven uit de omgeving zich in dit magazine.

Langs De Zederik

Na de Giessen, de Graaf en de Lek is het de beurt aan de Zederik. Ook de dorpen langs dit mooie riviertje krijgen een eigen magazine. De redactie zoomt in op kleurrijke mensen en verenigingen en stapt binnen bij vele bedrijven.

Langs de Lek magazine op houten achtergrond

Langs De Lek

Een eenmalig magazine speciaal voor de Lekdorpen Groot-Ammers, Langerak en Nieuwpoort. In Langs de Lek lees je alles over het verenigingsleven, de karakteristieke inwoners en het bruisende bedrijfsleven in deze drie kernen.

Bedrijvig Altena magazines op houten achtergrond

Bedrijvig Altena

Bedrijvig is hét visitekaartje van ondernemend Altena. Een magazine vol met bedrijvennieuws, verhalen over inspirerende ondernemers en achtergronden over de regionale economie.

VIJF magazine op houten achtergrond

VIJF

VIJF bundelt het mooiste uit de gemeente Vijfheerenlanden in één glossy. Twee keer per jaar verrast VIJF alle inwoners van Vijfheerenlanden met verhalen over bijzondere mensen, natuur, cultuur, historie en ondernemen.

Dorpsmagazine Herwijnen op houten achtergrond

Dorpsmagazine HerWIJnen

Dorpsmagazine herWIJnen is een magazine voor alle inwoners van Herwijnen. Er is aandacht voor het verenigingsleven en de activiteiten in het dorp. Een mooie samenwerking met Dorpsplatform Herwijnen!

Adverteren in een van onze magazines?

Of zelf een magazine laten maken?

Neem contact met ons op.

0183 – 583 200
info@kmp.nl