Het Kontakt

Bereik je doelgroep met de krant

Wil je een groot bereik? Dan zijn onze nieuwsbladen en nieuwssites van Het Kontakt het perfecte podium! Het Kontakt wordt in een oplage van maar liefst ruim 350.000 exemplaren in dertien regio’s en dertien afzonderlijke titels verspreid. We zijn actief in de regio Capelle aan den IJssel tot en met Tiel en van Gouda tot en met Wijk en Aalburg. Voor elke regio is een commerciële en redactionele collega bereikbaar. Meer informatie vind je in onze tarievenbrochure.

Het Kontakt - Alblasserwaard

Het Kontakt Alblasserwaard

Het Kontakt Alblasserwaard is de best gelezen krant in de polder! Deze uitgave verschijnt wekelijks huis aan huis op donderdag in de gemeente Molenlanden, Ameide, Arkel, Hei- en Boeicop, Leerbroek, Lexmond, Meerkerk, Nieuwland, Schelluinen en Tienhoven. Het Kontakt Alblasserwaard heeft een oplage van 23.125 exemplaren.

Naar de website van deze editie

 

Het Kontakt - Klaroen.nl

Het Kontakt Klaroen Alblasserdam

Klaroen.nl brengt al het nieuws uit Alblasserdam en Papendrecht. Deze krant verschijnt iedere woensdag huis-aan-huis in Alblasserdam, Kinderdijk, Nieuw-Lekkerland en Papendrecht. De oplage is 22.650 exemplaren.

Naar de website van deze editie

Het Kontakt - Vijfheerenlanden

Het Kontakt Vijfheerenlanden

Met Het Kontakt Vijfheerenlanden weet je altijd wat er speelt in de gemeente Vijfheerenlanden. Deze krant verschijnt iedere woensdag huis-aan-huis in Ameide, Asperen, Everdingen, Hagestein, Hei- en Boeicop, Heukelum, Hoef en Haag, Kedichem, Leerdam, Leerbroek/Middelkoop, Lexmond, Meerkerk, Nieuwland, Oosterwijk, Schoonrewoerd, Tienhoven aan de Lek, Vianen en Zijderveld. De oplage is 29.000 exemplaren.

Naar de website van deze editie

Het Kontakt - West Betuwe

Het Kontakt West Betuwe

Al het nieuws uit de gemeente West Betuwe vind je in Het Kontakt West Betuwe. Deze krant verschijnt iedere dinsdag huis-aan-huis in Acquoy, Asperen, Beesd, Buurmalsen, Dalem, Deil, Enspijk,
Est, Geldermalsen, Gellicum, Haaften, Heeselt, Hellouw, Herwijnen, Heukelum, Meteren, Neerijnen, Ophemert, Opijnen, Rhenoy, Rumpt, Spijk, Tricht, Tuil, Varik, Vuren en Waardenburg. De oplage is 23.250 exemplaren.

Naar de website van deze editie

Het Kontakt - Tiel

Het Kontakt Tiel

Al het nieuws uit Tiel en omstreken vind je in Het Kontakt Tiel. Deze krant verschijnt iedere dinsdag huis-aan-huis in Asch, Beusichem, Buren Gld, Eck En Wiel, Erichem, Ingen, Kapel Avezaath, Kapel-Avezaath Buren, Kerk Avezaath, Kerk-Avezaath, Lienden, Maurik, Ommeren, Ravenswaaij, Rijswijk Gld, Tiel, Wadenoijen, Zennewijnen, Zoelen en Zoelmond. De oplage is 32.900 exemplaren.

Naar de website van deze editie

Het Kontakt - Culemborgse Courant

Het Kontakt Culemborgse Courant

Met de Culemborgse Courant ben je altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Deze krant verschijnt iedere dinsdag huis-aan-huis in Culemborg. De oplage is 14.050 exemplaren.

Naar de website van deze editie

Het Kontakt - IJssel en Lekstreek

Het Kontakt IJssel en Lekstreek

Al het nieuws uit Capelle aan den IJssel vind je in IJssel en Lekstreek. Deze krant verschijnt iedere woensdag huis-aan-huis in Capelle aan den IJssel. De oplage is 31.275 exemplaren.

Naar de website van deze editie

Het Kontakt - De Molenkruier

Kontakt_DeMolenkruier_DSC_8706

De Molenkruier is dé krant van Nieuwegein. Deze krant verschijnt iedere donderdag huis-aan-huis in Nieuwegein. De oplage is 27.500 exemplaren.

Naar de website van deze editie

Het Kontakt - Altena

Het Kontakt Altena

Weten wat er in Altena speelt? Met Het Kontakt ben je altijd op de hoogte. Het nieuws komt 24/7 online en natuurlijk iedere donderdag in de krant die huis aan huis wordt verspreid bij 24.730 huishoudens in de gemeente Altena.

Naar de website van deze editie

Het Kontakt - Krimpenerwaard

Het Kontakt Krimpenerwaard

Al het nieuws uit de Krimpenerwaard vind je in Het Kontakt Krimpenerwaard. Deze krant verschijnt iedere dinsdag huis-aan-huis in Ammerstol, Bergambacht, Berkenwoude, Gouderak, Haastrecht, Krimpen aan den IJssel, Krimpen aan de Lek, Lekkerkerk, Ouderkerk aan den IJssel, Schoonhoven, Stolwijk en Vlist. De oplage is 37.950 exemplaren.

Naar de website van deze editie

Het Kontakt - Zenderstreeknieuws

Het Kontakt Zenderstreeknieuws

Bij Het Kontakt Zenderstreeknieuws ben je altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Het nieuws komt 24/7 online en natuurlijk iedere woensdag in de krant die huis-aan-huis wordt verspreid bij 26.100 huishoudens.

Naar de website van deze editie

Het Kontakt - Goudse Post

Het Kontakt Goudse Post

Het Kontakt Goudse Post is onze editie in Gouda en omstreken. Deze uitgave verschijnt wekelijks huis-aan-huis op woensdag in Driebruggen, Gouda en Reeuwijk. De Goudse Post heeft een oplage van 39.000 exemplaren. 

Naar de website van deze editie

Het Kontakt - Woerdense Courant

Het Kontakt Woerdense Courant

De Woerdense Courant brengt het laatste nieuws uit Woerden altijd als eerste. Deze krant verschijnt iedere donderdag huis-aan-huis in Woerden, Kamerik, Waarder en Zegveld. De oplage van de Woerdense Courant is 25.100 exemplaren.

Naar de website van deze editie

Waarom adverteren in Het Kontakt?

Adverteren in een papieren krant is nog altijd dé manier om een grote doelgroep te bereiken. Uit lezersonderzoek blijkt dat er per week gemiddeld 23 minuten leestijd wordt besteed van Het Kontakt. Van onze lezers let maar liefst 70% op aanbiedingen en 65% bezoekt naar aanleiding van een advertentie een winkel of bedrijf. Regionaal adverteren geeft hiermee een veel beter resulaat. Landelijk is dit percentage namelijk slechts 22%!

De voordelen van adverteren in Het Kontakt:

  • Je adverteert in de best gelezen krant van de regio!
  • Je bereikt maar liefst ruim 350.000 brievenbussen.
  • Wij bieden een aantrekkelijk doorplaatsingstarief voor alle titels van Kontakt Mediapartners en onze goed gelezen nieuwssite hetkontakt.nl. Er zijn ook doorplaatsingsmogelijkheden naar kranten van andere uitgevers.
  • Onze media-adviseurs geven marketingadvies op maat en denken mee over de inhoud van jouw campagne.
  • Onze studio geeft jouw advertentie helder en opvallend vorm. Gratis. Service van de zaak.
  • Natuurlijk ontvang je een zichtproef. Dan weet je zeker dat alles goed wordt gedrukt.

Laten opmaken of zelf aanleveren

Gratis opmaak
Kontakt Mediapartners heeft een eigen DTP studio, die gratis de opmaak van de advertentie kan verzorgen. Voor advertenties met een waarde van € 100 of meer kun je een proefdruk aanvragen.

Advertentie aanleveren
Wil je een advertentie of tabloid krant aanleveren? De richtlijnen uit dit document helpen je hierbij. Klik op onderstaande link om de aanleverspecificaties te downloaden.

Download hier de aanleverspecificaties.

Indien er na het lezen van dit document nog vragen zijn over de aanlevering van de bestanden, kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Bijlage in Het Kontakt

Wist je dat Het Kontakt regelmatig bijlagen uitgeeft rondom een bepaald thema?

Een aantal keer per jaar geven we de lifestylebijlage ‘Zin in’ uit en jaarlijks verschijnt de ‘Vacaturekrant’ en ‘De Specialist’ in een aantal titels. Dit zijn uitneembare katernen, toegespitst op een specifieke doelgroep en hiermee extra aantrekkelijk om in te adverteren.

Benieuwd wat er mogelijk is? Neem contact op met één van onze media-adviseurs. Voor meer informatie bekijk onze tarievenbrochure.

Adverteren in de krant?

Bellen is sneller!
0183 – 583 200

Stel een vraag

Op de website van Het Kontakt vertellen we alles over de commerciële mogelijkheden van Het Kontakt. Kun je het antwoord op jouw vraag niet vinden? Geef ons een belletje of vul onderstaand formulier in. We helpen je graag.