Print

In een tijd waarin steeds meer communicatie digitaliseert, val je met drukwerk extra op. Drukwerk wordt gezien!

Een magazine, een visitekaartje, presentatiemap of een in jouw huisstijl bedrukte koffiebeker; met drukwerk laat je letterlijk een indruk achter. Een blijvende indruk, want print wordt vaak meer dan eens bekeken én houdt de aandacht langer vast dan een online uiting. Met print creëer je vertrouwen. Je laat zien dat je voor kwaliteit gaat. Daarom is drukwerk een uitstekende manier om jezelf te presenteren bij klanten.

magazine-ontwerp

Ontwerp

Kleren maken de man, toch? Met vormgeving is het net zo. De uitstraling van jouw zakelijke uitingen is bepalend voor de beeldvorming over jouw bedrijf. Met Kontakt Mediapartners kom je goed voor de dag!

Drukwerk

Van visitekaartjes tot grote posters, van flyers tot boeken en van briefpapier tot spandoek. Voor al je drukwerk klop je aan bij Kontakt Mediapartners.

magazines

Magazines

Maak indruk met een eigen magazine. Een tijdschrift waarin het verhaal van jouw onderneming centraal staat, zodat klanten een goed beeld krijgen van wie je bent en wat je doet.

sign materiaal algemeen

Signmateriaal

Wil jij opvallen? Een goede eerste indruk maken? Dan is goede reclame onmisbaar. Onze studio neemt je alle grafische zorgen uit handen en creëert de mooiste signproducten.

Overtuigd? Neem contact met ons op

Onze designers, fotografen en marketingspecialisten zitten klaar om jouw website te ontwikkelen of een goede social media campagne op te tuigen. Ze maken media op maat, afgestemd op jouw wensen en behoeften. Wat kunnen we voor jou betekenen?