Magazines

Magazines. Wij houden ervan. Omdat het wérkt. Een magazine is geen vluchtig product. Het is een manier om langdurig en intensief onder de aandacht van jouw (potentiële) klant te komen. Daarom maken wij unieke bedrijfsbladen op maat.

Op maat geschreven, in jouw stijl

Groot bereik

Luxe presentatie

Een eigen magazine

In jouw eigen magazine heb je alle ruimte om het verhaal van jouw onderneming en/of product te vertellen. Je laat in woord en beeld zien wie je bent en wat je doet. Al bladerend, kijkend en lezend bouwt jouw potentiële klant ongemerkt een band op met jou. Het vertrouwen groeit. Zo creëer je een ultiem klimaat om nieuwe klantrelaties aan te gaan.

Is zo’n magazine maken veel werk? Ja. We zullen er geen doekjes om winden. Het vraagt tijd en aandacht. Het goede nieuws is dat wij jou veel werk uit handen kunnen nemen. Wij kunnen de productie van jouw magazine van a tot z verzorgen.

 

Content

We beginnen met de bladformule. Samen vertalen we jouw USP’s naar aantrekkelijke artikelen die het lezen waard zijn. Onze redacteuren en fotografen gaan vervolgens aan de slag om alle content te creëren. Heb je zelf al goede foto’s en verhalen? Dan kunnen we die uiteraard benutten voor het magazine.

Ontwerp

Ondertussen gaat ook onze studio aan het werk. Onze creatievelingen gaan naar de tekentafel om een ontwerp te maken dat naadloos aansluit op jouw huisstijl. Na goedkeuring wordt het volledige magazine in deze stijl opgemaakt.

 

magazine-ontwerp

Op de pers

Wanneer je de drukproef hebt goedgekeurd, gaat jouw magazine de persen op. Onze drukkerij drukt het magazine op het door jou gekozen papier. Ga je voor glossy papier? Of juist voor mat papier met een duurzame uitstraling? Wil je opvallen met een Spot-UV-lak op de omslag? Het is allemaal mogelijk. Indien gewenst kunnen wij ook de verspreiding van jouw magazine verzorgen.

Portfolio

Kontakt Mediapartners heeft jarenlange ervaring in de magazinewereld. Wij geven meerdere tijdschriften uit die huis aan huis worden bezorgd in diverse regio’s. Daarnaast leveren wij magazines op maat. Wij maakten unieke uitgaves voor HV Media, Aspect ICT, Kooijman Autogroep, MY Accessories en Joris Veer Woninginrichting. De glossy ’75 jaar vrij’, die wij in opdracht van de gemeente Krimpenerwaard maakten, is genomineerd voor de Prijs voor de Nieuwsbladjournalistiek.

Wat kunnen wij voor je betekenen?

Neem nu contact met ons op.

info@kmp.nl
0183 – 583 200

of stuur direct een bericht.