HV Media

Ontwerp, Drukwerk, Copywriting & Magazines
Online Marketing Bureau HV Media pakt groots uit en viert het 10-jarig jubileum met een eigen glossy. HOOG is huis aan huis verspreid in Altena en gaat naar klanten en prospects van HV Media. Online marketeer Henri Verhagen kwam bij Kontakt Mediapartners met een grote lijst aan ideeën voor zijn magazine. Wij brachten structuur aan en ontwikkelden een bladformule die HV Media past als een maatwerk jasje. HV Media leverde zelf alle artikelen en foto’s aan, waarna wij de eindredactie, vormgeving, het drukwerk en de verspreiding hebben verzorgd. (Foto: Frans Jan Fortunati)

Het Google-sfeertje

HV Media zorgt ervoor dat ondernemers bovenaan komen in Google. De titel HOOG en coverfoto op grote hoogte zijn daar verwijzingen naar. Ook de vormgeving is een knipoog naar Google. Door typografie, kleurgebruik en vlakverdelingen is het design van de glossy een bijzondere samensmelting van het Google-sfeertje en de huisstijl van HV Media. Mooi maatwerk van Kontakt Mediapartners.

Geweldige content

“Het was een bijzonder en uniek project”, kijkt Henri Verhagen terug. “We schreven de artikelen zelf. Tijdens het ophalen van de leuke verhalen leerden we onze klanten op een unieke manier kennen. Dit resulteert in geweldige content, die we ook online inzetten. Als online marketing bureau geloven wij in de kracht van een goede combinatie van offline en online marketing. Ons jubileummagazine is hier een mooi voorbeeld van. Sterke, leuke en unieke verhalen met goede foto’s. Het magazine heeft ons ontzettend veel tijd en energie gekost, maar het is de investering meer dan waard geweest. We hebben de impact van ons werk vast weten te leggen in een mooie, blijvende herinnering.”

Heb je binnenkort ook een jubileum?
Vier het met een eigen magazine! Je hebt dan meteen een mooi relatiegeschenk of cadeau voor al je klanten. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op en dan vertellen we je alles!

Martin Lens

Sales Development Manager

0651046775

m.lens@kmp.nl