Bloemplaat Hoeve

Ontwerp, Drukwerk
Geef onze producten een eigen stijl en creëer herkenbaarheid; deze opdracht legde de Bloemplaat Hoeve bij Kontakt Mediapartners neer. Het familiebedrijf verkoopt op de boerderij hun eigen zuivel en diverse streekproducten. Wij verzorgen de fraai vormgegeven etiketten voor hun eigen producten, aangevuld met groot drukwerk.

Etiketten voor producten

Wij hebben voor de Bloemplaat Hoeve etiketten ontworpen voor hun reguliere én biologische producten. We zijn begonnen met het ontwerpen van etiketten voor melk en yoghurt. Dit is daarna verder uitgebreid met etiketten voor bijvoorbeeld roomboter en voor op eierdozen. Elk etiket is qua kleur en opmaak aangepast naar de smaak en soort van het product. Zo blijft elk product uniek, maar houdt het wel de look & feel van de Bloemplaat Hoeve.

Herkenbaarheid winkel

Uiteraard moet de winkel herkenbaar zijn. Daarom zijn er voor de Bloemplaathoeven beachflags én normale vlaggen ontwikkeld. Hierop zijn de kleuren gebruikt die ook op de producten staan die de Bloemplaathoeve verkoopt. Ook de illustraties op de vlaggen zorgen voor de herkenbaarheid, zoals een koe, kip en bloemen. De vlaggen laten duidelijk zien waar de winkel zich bevindt. En dat helemaal in stijl!

Wil jij ook herkenbaarheid voor jouw merk creëren?
Kontakt Mediapartners regelt het voor je! Van het ontwerp en drukwerk tot het doorvoeren in al je commerciële uitingen, online en offline. Neem contact met ons op en ontdek wat wij voor jou in huis hebben.

Martin Lens

Sales Development Manager

0651046775

m.lens@kmp.nl