Waardevol Lopik

Ontwerp, Drukwerk, Copywriting & Magazines
Een magazine met aansprekende verhalen die niet vergeten mogen worden. Kontakt Mediapartners kreeg de taak om voor alle inwoners van de gemeente Lopik een magazine te ontwerpen, met een hoog bewaargehalte. Het eindresultaat? Een magazine met boeiende verhalen en mooie beelden, alles met een toegankelijke uitstraling. Voor iedere inwoner wat wils.

Bewaarexemplaar

Gemeente Lopik ging fuseren met een andere gemeente. Maar voordat dit zou gebeuren was iedereen het eens over twee zaken: de gemeente mag niet vergeten worden en de identiteit mag niet verloren gaan. Daarom de taak voor Kontakt Mediapartners om een magazine met een grote bewaarfunctie te ontwikkelen waarin deze aspecten centraal staan.

Kernen met karakter

In het magazine worden de negen verschillende kernen uit de gemeente Lopik uitgelicht. Wat maakt elke kern nou zo uniek? Om hier achter te komen is er zoveel mogelijk contact gezocht met de inwoners. Aan hen werd gevraagd welke waarden mensen die hier wonen en werken verbinden aan de gemeente Lopik. Zowel nu als in de toekomst. Al deze verhalen zijn verwerkt in een magazine, compleet met mooie beelden in een passende vormgeving. 

Wil je ook een magazine maken?
Bij ons is ieder magazine uniek. We vertellen je graag meer over de vele mogelijkheden. Neem contact met ons op!

Martin Lens

Sales Development Manager

0651046775

m.lens@kmp.nl