LBR

Ontwerp, Drukwerk, Copywriting, Magazines & Fotografie
Start je motoren! Louis Baes Repairs (LBR), een specialist in het repareren van dieselmotoren in de commerciële scheepvaart, kwam bij Kontakt Mediapartners met een verzoek: een magazine maken voor hun relaties dat goed laat zien wat het bedrijf allemaal kan. Het resultaat: een glossy met zeer luxe uitstraling. Sprekende foto's, mooie verhalen, met een prachtige finish voor het drukwerk. Een relatiemagazine om trots op te zijn.

Magazine van a tot z geregeld

In opdracht van LBR is het totale project door ons opgepakt; want dat is onze specialiteit. Wij hebben de klant van a tot z ontzorgt. Dus het ontwikkelen van het concept, de fotografie, het uiteindelijke ontwerp en alle teksten en interviews die geschreven zijn voor het magazine. Alles werd in huis door de diverse afdelingen van Kontakt Mediapartners aangepakt.

LBR Magazine cover rode folie
Louis Baes Repairs magazine opengeslagen

Extra luxe uitstraling

De uitstraling van het magazine is van een hoge kwaliteit. Een minimalistisch kleurenpallet en krachtige afbeeldingen, sfeervol gefotografeerd, sieren het binnenwerk. Het logo is gemaakt uit rode folie waardoor het schitterend reflecteert in het licht. Hierdoor straalt het magazine extra luxe uit. Hiermee kan LBR voor de dag komen. En ook voor Kontakt Mediapartners is het een krachtig visitekaartje.

Ook behoefte aan een magazine voor je organisatie?
Of je er nu een luxe draai aan wilt geven, of er een meer simpele uitstraling gewenst is, Kontakt Mediapartners coördineert ook jouw relatiemagazine, jaarboek of jubileumuitgave.
Carmen Timmer
Sales Development Manager

06 10 05 49 53

c.timmer@kmp.nl