LBR

Ontwerp, Drukwerk, Copywriting, Magazines & Fotografie
Start je motoren! Louis Baes Repairs (LBR), een specialist in het repareren van dieselmotoren in de commerciële scheepvaart, kwam bij Kontakt Mediapartners met een verzoek: een magazine maken voor hun relaties dat goed laat zien wat het bedrijf allemaal kan. Het resultaat: een glossy met zeer luxe uitstraling. Sprekende foto's, mooie verhalen, met een prachtige finish voor het drukwerk. Een relatiemagazine om trots op te zijn.

Magazine van a tot z geregeld

In opdracht van LBR is het totale project door ons opgepakt, dat is onze specialiteit. Wij hebben de klant van a tot z ontzorgt; het ontwikkelen van het concept, de fotografie, het uiteindelijke ontwerp en alle teksten en interviews die geschreven zijn voor het magazine. Alles werd in huis door de diverse afdelingen van Kontakt Mediapartners aangepakt.

LBR Magazine cover rode folie
Louis Baes Repairs magazine opengeslagen

Luxe uitstraling

De uitstraling van het magazine is van hoge kwaliteit. Een kleurenpallet dat afgestemd is op de huisstijl en krachtige, sfeervolle foto’s sieren het binnenwerk. Het magazine is gedrukt op hoogwaardig papier wat het geheel een luxe uitstraling geeft.

Opvallend

Het logo is gemaakt uit rode folie waardoor het schitterend reflecteert in het licht. De naam springt van de cover af. Hiermee kan LBR voor de dag komen en ook voor Kontakt Mediapartners is het een krachtig visitekaartje.

ICMA zilveren en bronzen award

Wij zijn trots: in 2024 wonnen we voor het tweede jaar op rij ICMA awards! Voor het magazine LBR ontvingen wij een zilveren award voor typografie en layout én een bronzen award voor het onderdeel customer magazines B2C.

Ook een magazine laten maken door awardwinnend ontwerpteam?
Of je er nu een luxe draai aan wilt geven, of er een meer simpele uitstraling gewenst is, Kontakt Mediapartners coördineert ook jouw relatiemagazine, jaarboek of jubileumuitgave.

Martin Lens

Sales Development Manager

0651046775

m.lens@kmp.nl