Oerlemans Packaging Group

Ontwerp, Drukwerk, Copywriting & Magazines
Zes personeelsmagazines in dezelfde stijl, maar met tóch ieder hun eigen identiteit. Met die opdracht klopte de Oerlemans Packaging Group aan bij ons mediahuis. (Foto: Frans Jan Fortunati)

Eigen personeelsblad

De Oerlemans Packaging Group produceert flexibele kunststof verpakkingen en folies. De bedrijvengroep bestaat uit maar liefst zes bedrijven die ieder hun eigen personeelsblad hebben. Om de bladen een meer bij elkaar passende uitstraling te geven, heeft Kontakt Mediapartners een volledig nieuw design gemaakt. Daarbij maakten we gebruik van de bestaande huisstijl en kleuren. Ook heeft ieder magazine zijn eigen naam behouden.

Wisselkatern

Bijzonder aan deze bladenserie is het wisselkatern. Ieder magazine heeft eigen, specifiek op het bedrijf afgestemde content. Alleen de hartpagina’s zijn in alle magazines hetzelfde. Naast vormgeving verzorgt Kontakt Mediapartners ook het drukwerk en de verspreiding van deze personeelsbladen.

Wil je ook een eigen personeelsmagazine?
Wij kunnen opmaak, teksten, fotografie, drukwerk én verspreiding verzorgen. Neem nu contact op en ontdek de vele mogelijkheden.

Martin Lens

Sales Development Manager

0651046775

m.lens@kmp.nl