Altena College

Ontwerp, Drukwerk, Website & Copywriting
Alles onder één dak. Dat is waarom Altena College voor Kontakt Mediapartners kiest. Wij ontwerpen en drukken alle huisstijldragers en promotiemiddelen. Tevens ontwikkelen we creatieve concepten voor bijvoorbeeld de open dagen.

Van schoolgids tot kerstkaart

Ons werk voor het Altena College begon met de restyling van de schoolgids. We maakten een nieuw, eigentijds ontwerp en zetten een beeldbank op met professionele foto’s die het karakter van de school weerspiegelen. Na het succes van de schoolgids bracht het Altena College ook andere communicatie-uitingen bij ons onder. Van diplomamappen tot visitekaartjes, flyers en posters. Wij ontwikkelden zelfs een spannende online game voor de online open dag.

Het Altena College Mysterie

Met de online game ‘Het Altena College Mysterie’ bereikte het Altena College nieuwe leerlingen en hun ouders. Zij konden vanwege de lockdown niet naar school komen voor een open dag. Daarom organiseerde het Altena College een online evenement. Kontakt Mediapartners ontwikkelde hiervoor een spannende online game. In ‘Het Altena College Mysterie’ gingen de kinderen op zoek naar de verdwenen wiskundejuf. Het spel was een groot succes. Het is door veel kinderen gespeeld en zorgde voor extra belangstelling voor het Altena College.

Alles in één mediaplan

Het Altena College heeft bij ons het gemak van één contactpersoon die alles regelt: van vormgeving tot drukwerk en verspreiding. Jaarlijks maken we samen met het Altena College één groot mediaplan, dat een helder inzicht geeft in de kosten en afspraken. Zo zorgen we met elkaar voor een gestroomlijnde productie.

contact_header
Wil je ook één contactpersoon voor al je drukwerk?
Laten we dan een kop koffie drinken en samen jouw drukwerkwensen in kaart brengen. We maken graag ook voor jou een passend mediaplan!
Frans van der Wiel
Media-adviseur

06 51580021

f.vanderwiel@kmp.nl