EHBO Vereniging Bergambacht/Ammerstol

Ontwerp
EHBO vereniging Bergambacht/Ammerstol richtte zich tot Kontakt Mediapartners met de vraag: wij willen graag een nieuw logo, kunnen jullie dat ontwerpen? De vereniging bestaat al 90 jaar, maar wilde graag een verfrissend en eigentijdse vibe meegeven aan hun nieuwe beeldmerk.

Duidelijke uitstraling, nieuwe kleuren

Het nieuwe logo moest het volgende uitstralen: medisch, levens redden en eerste hulp. Deze drie kernwaarden werden vertaald in het nieuwe logo, aangevuld met een fijne kleurencombinatie. Blauw staat voor professionaliteit en betrouwbaarheid, oranje staat voor positiviteit, levenskracht en empathie.  

Wat de klant zegt…

Na een telefonische briefing begonnen we met een eerste opzet. Na nog wat overleg, waarin de klant nog wat meer duidelijkheid gaf over de kleurkeuze, kwam het definitieve ontwerp op tafel. Naar tevredenheid van de klant, evenals het proces van werken: “Duidelijk en fijn contact. Het proces is heel vlot gelopen, de continuïteit van contact was zeer prettig.”

Is jouw organisatie ook toe aan een compleet nieuwe huisstijl?
Kontakt Mediapartners regelt het voor je! Van het ontwerp tot het doorvoeren in al je commerciële uitingen, online en offline. Wij helpen je graag om jouw toko letterlijk mooi in de markt te zetten.

Martin Lens

Sales Development Manager

0651046775

m.lens@kmp.nl