Mevrouw Lingerie

Website
Mevrouw Lingerie is een begrip in Bergambacht en omstreken. Om ook online de naamsbekendheid te vergroten, klopte Mevrouw Lingerie bij Kontakt Mediapartners aan voor een complete restyling van de website.

Heldere doelen

De doelen waren vanaf het begin af aan helder: meer naamsbekendheid, de producten op een mooie manier tonen en informatie geven. Aan de hand van een schematische weergave van de website (wireframes) is de site verder uitgewerkt. Onze studio bepaalde in overleg met Mevrouw Lingerie de styling en het ontwerp. Nadat alle content was geplaatst en een zorgvuldige test, ging de site live.

Responsive en SEO

De site is responsive gemaakt, zodat deze op mobiel, tablet en desktop goed werkt en meeschaalt naar het juiste formaat. Uiteraard is de site ook geoptimaliseerd voor zoekmachines, zodat Mevrouw Lingerie eenvoudig gevonden wordt.

Kontakt Mediapartners houdt de website actueel door nieuwe content te plaatsen. Met periodiek onderhoud zorgen wij ervoor dat de site ook technisch goed blijft werken. Bekijk de website hier.

Wil je ook een upgrade voor je website?
Kontakt Mediapartners ontzorgt jou graag ook online. Van het ontwerp tot teksten, foto's en het up to date houden van je site; we doen het graag voor je. Neem contact op en ontdek de voordelen van Kontakt Mediapartners.

Martin Lens

Sales Development Manager

0651046775

m.lens@kmp.nl