Jadela Wallprinting

Websites, Copywriting
Vergeet fotolijstjes, posters of behang, Jadela kan je muren opfleuren door direct op de muur te printen! Jadela Wallprinting is een startend bedrijf dat zich sterk in de markt wilt zetten. Daar is natuurlijk een website voor nodig, daarvoor kwamen ze bij ons langs. Het resultaat is een professionele en informatieve website in de strakke huisstijl van Jadela.

Nieuwe website

Ook als je net start met je bedrijf, je wil wel meteen professioneel overkomen. Een goed ogende website is dan essentieel. Jadela Wall Printing is zo’n startup; zij namen contact met ons op voor het maken van een professionele website, waarbij het belangrijk was dat de huisstijl doorgevoerd werd op een strakke, maar toch speelse manier.

Responsive

Uiteraard moet de website op alle devices getoond kunnen worden; mobiel, tablet én desktop. De functionaliteiten, zoals het menu en het contactformulier, moeten gebruikt kunnen worden op alle apparaten. Ook moeten de afbeeldingen meeschalen op de diverse formaten. Dat ‘responsive’ karakter van een website, dat is voor ons webdesignteam inmiddels standaard.

Wil jij ook een website voor jouw startende onderneming?
Kontakt Mediapartners ontzorgt jou graag ook online. Van het ontwerp tot teksten, foto's en het up to date houden van je site; we doen het graag voor je. Neem contact op en ontdek de voordelen van Kontakt Mediapartners.

Martin Lens

Sales Development Manager

0651046775

m.lens@kmp.nl