Signmateriaal

Reclame maken? Maak gebruik van sign producten! Of het nu gaat om stickers, vlaggen, beursdoeken, roll-up banners of plafondhangers. Door gebruik te maken van signing zet je één van de krachtigste middelen in om naamsbekendheid te versterken en aan te zetten tot actie. Onze collega’s hebben alle kennis van materialen en producten in huis. We geven je advies, zorgen voor een doeltreffend ontwerp en kiezen samen met jou het meest geschikte sign product. Snel en doeltreffend!

Opvallend

Gepersonaliseerd

Breed inzetbaar

sign vlaggen

Vlaggen

Vlaggen zijn echte blikvangers en zeer geschikt als promotiemateriaal. Ze versterken de herkenbaarheid van je bedrijf. We hebben ze allemaal wel eens zien hangen aan de voorgevel van een bedrijf of zien staan op een evenement. Vlaggen zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en materiaalsoorten voor zowel binnen- als buitengebruik. Denk aan een beachflag of een gevel- of mastvlag. Wij leveren niet alleen jouw vlag maar geven je ook graag advies en maken meteen een doeltreffend en opvallend ontwerp. Alles moet kloppen.

 • Leverbaar in verschillende formaten
 • Enkelzijdig full color bedrukt
 • Voor binnen-en buitengebruik

Roll-up banners

Misschien wel het meest praktische middel om goed op te vallen: een roll-up banner. Want of je nu op een beurs staat, een actie in je winkel wilt promoten of de ingang van je pand op wilt fleuren: een roll-up banner zet je snel op en ziet er netjes en verzorgd uit. Met een pakkend ontwerp heb je een echte eyecatcher in huis die je overal mee naar toe kunt nemen. Een roll-up banner is handzaam en compact en bestaat uit een voet met cassette en een opgerold doek. Ze zijn leverbaar in diverse formaten en uit te voeren met extra opties voor een luxe uitstraling. Graag leveren wij niet alleen de banner maar verzorgen ook meteen een pakkend ontwerp.

 • Leverbaar in verschillende formaten en materialen
 • Enkelzijdig full color bedrukt
 • Voor binnen gebruik
sign roll-up banner
sign stickers

Stickers

Promotiestickers: een ideaal hulpmiddel om op een eenvoudige manier reclame te maken voor je product, dienst of bedrijf. Want of het nu gaat om verfraaiing van je winkelruit, bewegwijzering, een mooie vloersticker of een sticker op een verpakking? Kontakt Mediapartners ontwerpt, maakt én levert nagenoeg elke gewenste sticker. Groot, klein, rond, vierkant, ovaal of een afwijkende vorm? Geen enkel probleem. Transparant of met achtergrond, enkel- of dubbelzijdig te beplakken. Je kunt het zo gek niet bedenken. Wij helpen je de juiste keus te maken!

 • Op vorm gesneden of rechthoekig
 • Diverse materialen en formaten mogelijk
 • Enkelzijdig full color bedrukt

  Spandoeken

  Reclame maken op een spandoek. Het gebeurt al decennia lang en het ziet er niet naar uit dit gaat verdwijnen. Spandoeken zijn relatief snel te vervaardigen en heel betaalbaar. Met een goed vormgegeven spandoek val je extra op en breng je je boodschap duidelijk over. Op een formaat zo groot als jij maar wilt! Spandoeken zijn leverbaar in diverse materiaalsoorten en hierdoor geschikt voor heel veel doeleinden. Een ideaal reclamemiddel. Een pakkend ontwerp? Laat dat maar aan onze professionele designers over!

  • Leverbaar in verschillende formaten en materialen
  • Enkel- en dubbelzijdig full color bedrukt
  • Voor binnen-en buitengebruik
  sign spandoeken

  Meer informatie of een offerte aanvragen?

  Neem vrijblijvend contact met ons op.

  studio@kmp.nl
  0183 – 583 200

  of stuur direct een bericht.