Communicatie

Soms gaat het niet om wat je zegt, maar om hoe je het zegt. Onze schrijvers, fotografen en videografen vertalen jouw boodschap in pakkende teksten en beelden. Hoe zorg je dat dit vervolgens de juiste doelgroep bereikt? Dat kan met een mediaplan van Kontakt Mediapartners.

Copywriting

Nieuwbrief, persbericht of webtekst? Met teksten van de copywriters van Kontakt Mediapartners kom je professioneel voor de dag. Ze schrijven op maat, in de stijl van jouw bedrijf, passend bij jouw doelgroep.

Fotografie

Geef je marketing een fikse upgrade met professionele foto’s en video’s. Onze beeldmakers vertalen jouw verhaal en merkidentiteit in krachtige beelden. Wij zorgen ervoor dat je opvalt en geven jouw klanten letterlijk een goed beeld van jouw bedrijf.

Mediaplan

Wat is de beste mediamix voor mijn campagne? Op die vraag hebben onze media-adviseurs het antwoord. Ze kennen het lokale en regionale medialandschap op hun duimpje en maken voor jou de ultieme combinatie van online en offline.

Bedrijfsvideo

Video

Bedrijfsvideo laten maken, maar weet je niet waar te beginnen? Bij Kontakt Mediapartners ben je aan het juiste adres. Als creatief partner denken we met je mee over het doel van je video, filmen en monteren we de video en verzorgen we de promotie.

Overtuigd? Neem contact met ons op

Onze designers, fotografen en marketingspecialisten zitten klaar om jouw website te ontwikkelen of een goede social media campagne op te tuigen. Ze maken media op maat, afgestemd op jouw wensen en behoeften. Wat kunnen we voor jou betekenen?