Digitaal

Print en online versterken elkaar meer dan ooit. Daarom hebben wij naast onze offline media ook alle expertise in huis om jouw bedrijf online te profileren.

Kontakt Mediapartners is een full-service mediabedrijf. Ons team van UI&UX-designers, vormgevers, marketingstrategen, tekstschrijvers en fotografen staat tot jouw beschikking. Wij zorgen ervoor dat je ook online een verpletterende eerste indruk maakt.

Webdesign

Een website is als een online showroom. Kontakt Mediapartners zorgt ervoor dat mensen ook digitaal optimaal kennis kunnen maken met jouw bedrijf.

Social media

Weet je niet wat je moet plaatsen? Wil je meer bereik? De social-specialisten van Kontakt Mediapartners zorgen ervoor dat je gezien wordt op Instagram, Facebook en LinkedIn.

Online adverteren

Wil jij je bereik nog groter maken met online mogelijkheden? Bij ons ben je aan het juiste adres! Laat jezelf zien via onze onlinekanalen en zorg dat je jouw potentiële doelgroep bereikt.

Overtuigd? Neem contact met ons op

Onze designers, fotografen en marketingspecialisten zitten klaar om jouw website te ontwikkelen of een goede social media campagne op te tuigen. Ze maken media op maat, afgestemd op jouw wensen en behoeften. Wat kunnen we voor jou betekenen?