Social Media

Geef je socials een boost

Genereer meer omzet en vergroot je klantenkring met social media. Kontakt Mediapartners ontwikkelt doelgerichte strategieën voor jouw socialmediakanalen. We creëren content die opvalt én meten het bereik. Wij nemen jou de lasten uit handen, zodat jij de lusten over houdt!

Doelgerichte campagne

Creatieve ideeën en content

Van contentkalender tot statistieken

Socialmediaplan

Wij hebben alle disciplines in huis om jouw socials een boost te geven. We schieten niet met hagel, maar ontwikkelen een gedegen strategie. We brengen eerst jouw doelen in kaart. Dat vertalen we naar een socialmediaplan en een contentkalender. Zo brengen we structuur en continuïteit in jouw socials.

Naamsbekendheid vergroten

Nederlanders zitten gemiddeld anderhalf uur per dag op social media. Dat maakt social media tot een geweldig platform om te werken aan naamsbekendheid. Met gesponsorde berichten zorgen we ervoor dat jouw boodschap precies de juiste doelgroep bereikt. Niet alleen de mensen die je al volgen, maar juist jouw potentiële doelgroep.

Imago neerzetten

Op social kun je iedere dag weer bouwen aan je imago. Met gerichte posts over jouw bedrijf laat je zien wie je bent, wat je doet en wat jouw waarden zijn. Vind je het belangrijk om uit te stralen dat je voor kwaliteit gaat? Dan maak je content over het vakmanschap van jouw mensen. Het is ook een mooie manier om kennis te delen en jezelf zo als expert te profileren.

Vergroot jouw websitebezoeken

Een goede website of webshop is nergens zonder bezoekers. Door jezelf in de kijker te spelen op social, kun je het verkeer naar je website vergroten. Dat kan via reguliere posts en via advertenties op social media. Uiteraard meten we exact hoeveel clicks dit oplevert.

Interactie met doelgroepen

Het woord zegt het al: social media. Via Facebook, Instagram, Twitter en LinkedIn kun je eenvoudig in contact komen met jouw doelgroep. Je zult verrast staan hoeveel interactie er mogelijk is wanneer je de doelgroep op de juiste wijze aanspreekt.

Doeltreffend jouw campagne opzetten

Welk doel past bij jou? Dat gaan we samen ontdekken. We zoeken uit op welke platforms jouw doelgroep actief is en maken een gerichte campagne. We creëren unieke content die gezien wordt door (potentiële) klanten. Natuurlijk meten we het bereik zodat we waar nodig bij kunnen sturen. Zo nemen we jou alle zorgen uit handen. Jij onderneemt. Wij instagrammen, facebooken, linkedinnen en twitteren voor jou.

Nationale Social Media Onderzoek 2023

Newcom onderzoekt jaarlijks ons socialmediagebruik en zet de uitkomsten op een rij. Handig, als je wilt weten waar jouw doelgroep te bereiken is. Het hele onderzoek lees je hier.

Klanten waarvoor wij social media content hebben gemaakt

Wat kunnen wij voor je betekenen?

Neem nu contact met ons op.

info@kmp.nl
0183 – 583 200

of stuur direct een bericht.