Online adverteren

Maandelijks mis jij met jouw boodschap ruim 230.000 mensen. Laat jezelf zien via onze onlinekanalen en zorg dat je deze mensen wél bereikt. Kies voor een breed bereik met online banners, advertorials én advertenties via social media. Of target juist alleen mensen uit jouw regio via één kanaal. De keuze is aan jou.

Promoten vanuit Het Kontakt

Groot bereik

Doelgroep targetting

Online banners

Met online banners op onze eigen nieuwssites bereik je elke maand potentiële klanten. Je kunt kiezen uit verschillende formaten. Bovenaan de website vind je het leaderboard. Deze banner is smal en breed. Rechts, naast de nieuwsberichten, staat de rectangle. Deze is rechthoekig en groter dan het leaderboard. Hét voordeel van online banners is dat ze klikbaar zijn. Geïnteresseerden komen direct op jouw website terecht.

Online advertorials

Wil je meer dan alleen naamsbekendheid genereren? Vertel jouw verhaal met een online advertorial. Zo’n advertorial ziet eruit als een normaal artikel en wordt daarom vaak gelezen. Kies voor gemak en laat een van onze tekstschrijvers jouw verhaal op papier zetten. Óf pak zelf je toetsenbord erbij. En heb je al een mooie foto voor bij het verhaal? Ook daar kunnen wij je bij helpen.

Socialmedia-advertentie

Ben jij actief op social media maar kun je wel wat meer volgers gebruiken? Of het nu gaat om meer volgers of om de promotie van jouw actie of evenement. Wij luisteren naar jouw doel, analyseren je accounts en maken een plan. Met gerichte advertenties, de juiste uitingen en targetting bereiken wij samen jouw doel.

Vacatures op social

Soms heb je een beetje hulp nodig om eindelijk die openstaande vacature te vervullen. Online laat je de vacature aan veel mensen zien! Plaats hem op de vacaturebank van Het Kontakt in jouw regio. En wij maken een advertentie op social media waar hij aan veel mensen wordt getoond. Jij kunt rustig wachten tot de sollicitaties binnenkomen.

 

Wat kunnen wij voor je betekenen?

Neem nu contact met ons op.

info@kmp.nl
0183 – 583 200

of stuur direct een bericht.