Winkelhof Bergambacht

SOCIAL MEDIA, MAGAZINES, DRUKWERK & WEBSITES
Klanten bereiken in Bergambacht en wijde omgeving; Winkelhof Bergambacht legt deze opdracht al jaren volledig in onze handen. Wij verzorgen de complete communicatie. Met magazines, digitale nieuwsbrieven, flyers en social media brengen we het Bergambachtse winkelcentrum onder de aandacht.

Winkelhof magazine

Winkelhof magazine is het paradepaardje van de ondernemers in Bergambacht. Drie keer per jaar verschijnt het tijdschrift huis aan huis in 76.000 brievenbussen. In Winkelhof magazine krijgen alle ondernemers een podium. Ze vertellen hun verhaal in aantrekkelijke advertorials. Daarnaast worden alle activiteiten in het winkelgebied uitgelicht. Kontakt Mediapartners verzorgt zowel redactie als opmaak, drukwerk en verspreiding.

Online & print

Winkelhof heeft ook het bijhouden van hun socialmediakanalen bij ons neergelegd, evenals het opstellen en versturen van de nieuwsbrief. Tevens hebben wij de website onder onze hoede en verzorgen wij flyers, posters en advertenties in de krant. Kortom: communicatie van a tot z!

Wil je ook al je marketing onder één dak?
Profiteer dan van de vele mogelijkheden van Kontakt Mediapartners. Magazines, websites, campagnes in de krant, posters, flyers én social media. Neem contact met ons op en ontdek wat wij voor jou in huis hebben.

Martin Lens

Sales Development Manager

0651046775

m.lens@kmp.nl