Jordens Fysio Medisch Centrum

Ontwerp, Copywriting & Magazines
Jordens Fysio Medisch Centrum heeft met het 10-jarig jubileum de praktijk in de schijnwerpers gezet. In een veertig pagina’s tellend magazine presenteren alle twaalf zorgaanbieders van het medisch centrum zich aan het publiek.

Veelzijdig

Sjaco Jordens begon in 2009 zijn praktijk voor fysiotherapie. In de loop der jaren groeide zijn praktijk in Krimpen aan de Lek uit tot een volwaardig medisch centrum. Met het magazine wilde hij hier meer bekendheid aan geven. Kontakt Mediapartners maakte daarom een mooi blad waarin alle medewerkers zich voorstellen, de verschillende medische disciplines worden uitgelicht én patiënten aan het woord komen.

Vierkant valt op

Bij Jordens Fysio Medisch Centrum is niets standaard, alles is maatwerk. Datzelfde geldt voor het magazine. Onze studio ontwierp het magazine volledig in de huisstijl van Jordens. We kozen daarnaast voor een afwijkend papierformaat: geen standaard A4 maar vierkant. Opvallend en uniek. Het magazine is tijdens de viering van het 10-jarig jubileum uitgereikt en huis-aan-huis verspreid in de Krimpenerwaard.

Wil je ook een magazine maken?
Bij ons is ieder magazine uniek. We vertellen je graag meer over de vele mogelijkheden. Neem contact met ons op!

Martin Lens

Sales Development Manager

0651046775

m.lens@kmp.nl