VV Peursum

Ontwerp, Copywriting, Magazines
Net als veel andere voetbalverenigingen brengt vv Peursum ieder jaar een presentatiegids uit. Om de lay-out te professionaliseren klopte de Giessenburgse voetbalvereniging twee jaar geleden bij Kontakt Mediapartners aan. Het resultaat stemde blijkbaar tot tevredenheid, want ook dit jaar hebben we de opmaak mogen verzorgen.

Kleurrijke presentatiegids

Bijzonder aan de presentatiegids van VV Peursum is het feit dat deze niet geheel in het teken staat van het eerste elftal (zoals bij vrijwel iedere voetbalvereniging het geval is). Nee, Peursum presenteert alle elftallen via een leuke teamfoto in de gids. Omdat hiervoor meerdere zaterdagen moeten worden uitgetrokken verschijnt de gids wel later in het seizoen dan gebruikelijk. 

Lees het magazine hier:

VV Peursum 2022-2023
VV Peursum 2022-2023
VV Peursum

Daarnaast bevat de presentatiegids diverse interviews (weleens van groundhoppen gehoord en wat dat met Peursum te maken heeft?) en sfeerfoto’s, wat een gevarieerd en kleurrijk  geheel oplevert. Het voorziet hiermee duidelijk in een behoefte. Peursum heeft nu al laten weten ook volgend jaar graag weer een beroep te doen op Kontakt Mediapartners.

Ook een presentatiegids voor jouw voetbalclub laten maken?
Kontakt Mediapartners regelt het voor je! Of je er nu een luxe draai aan wilt geven, of er een meer simpele uitstraling gewenst is. We vertellen je graag meer over de vele mogelijkheden. Neem contact met ons op!

Martin Lens

Sales Development Manager

0651046775

m.lens@kmp.nl