De Til Groep

Ontwerp, Copywriting, Social Media & Mediaplan
De Til Groep, die in de Alblasserwaard meerdere zalencentra exploiteert, nam Kontakt Mediapartners in de arm om de communicatie te verzorgen. Aan de hand van een zorgvuldig uitgezette campagne promoten we de grote diversiteit aan mogelijkheden van de Til Groep.

Contentkalender

Er is een uitgebreide contentkalender gemaakt voor de Til Groep. Aan de hand hiervan promoten we de activiteiten en laten we het aanbod van de zalen zien. Ook het plaatsen van vacatures op de diverse on- en offline kanalen behoort tot onze taken. Ontzorgen staat daarbij centraal: tekstschrijven, fotograferen en het bijhouden van social media namen wij volledig voor onze rekening. Daarnaast schakelt de Til Groep ons ook in voor opdrachten als het afnemen van interviews voor het jaarverslag.

Social media

In opdracht van de Til Groep beheerden wij de social media van het bedrijf. Via deze belangrijke online kanalen blijven (potentiële) klanten op de hoogte van alles wat er gebeurt binnen het bedrijf. Bijvoorbeeld de opening van een nieuwe zaal. Of als er een vacature is ontstaan voor een kok. Ook het online extra promoten van een social campagne behoort tot onze taken. Soms wordt de campagne ondersteund met een advertentie in de krant. Hierdoor wordt de boodschap alleen maar sterker; het bereik wordt vergroot en bovendien geloven wij in de kracht van de herhaling. De Til Groep heeft er geen omkijken naar; alles wordt door Kontakt Mediapartners geregeld.

Wil je ook al je marketing uitbesteden aan een zeer actieve mediapartner?
Profiteer dan van de vele mogelijkheden van Kontakt Mediapartners. Wat je ook wilt; wij regelen het voor je. Magazines, websites, campagnes in de krant, posters, flyers én social media. Wij zitten voor je kilaar.

Martin Lens

Sales Development Manager

0651046775

m.lens@kmp.nl