Vlot Logistics

Ontwerp, Drukwerk & Copywriting
Als je bedrijf 125 jaar bestaat, dan mag dat niet geruisloos voorbijgaan. Vlot Logistics benaderde Kontakt Mediapartners met de vraag: kunnen jullie een jubileumboek voor ons maken? Het familiebedrijf dat ooit begon met paard en wagen is nu uitgegroeid tot een grote speler in de wereld van de transport, opslag, distributie en verhuizingen. Die grootse ontwikkeling moest naar voren komen in het boek.

Research en redactie

De geschiedenis van het bedrijf is een boeiend verhaal. De verhalen van werknemers, familieleden en opdrachtgevers die aan het woord komen, laten zien hoe het er achter de schermen aan toegaat. Met een lach en een traan. Vele uren research doen, talloze  interviews houden en het uitwerken van redactionele artikelen. Kosten noch moeite werden gespaard bij het samenstellen van de hoofdstukken, inclusief het selecteren van alle foto’s. Al het werk  werd in een innige samenwerking met Vlot Logistics zelf verricht.

Vlot Logistics binnenwerk

Bijzondere cover

Het jubileumboek is een echte eyecatcher. De linnen cover heeft een hele luxe uitstraling en nodigt uit tot het oppakken en aanraken van het boek. Door de uitsnede op de cover, gemaakt met een laserstans, komen de kleuren van het logo tevoorschijn. Op de rug staat de titel van het boek in goudfolie. Dit is een boek waar met heel veel plezier aan is gewerkt. En het resultaat laat dat duidelijk zien. Een prachtig aandenken aan een memorabel jubileum.

Review klant

“Geurt is inmiddels een herkenbare verschijning met zijn hoed, rugtas en steevast een lach op zijn gezicht. Hij heeft zich maandenlang door het archief van Vlot Logistics geworsteld. Naast het onderzoek en schrijfwerk komt er nog veel meer kijken bij het maken van een boek. Gaandeweg zijn er steeds meer professionals aangehaakt en is er een hoop werk verzet om dit boek te maken zoals het nu is. We bedanken Kontakt Mediapartners hartelijk voor het vele werk dat is verzet en kijken met veel plezier terug op deze samenwerking.”

Vlot Logistics binnenwerk
ICMA Award of Excellence Vlot Logistics

ICMA Award of Excellence

Wij zijn trots op het feit dat we in januari 2023 de ‘Award of Excellence’ van ICMA hebben mogen ontvangen voor de vormgeving van de cover en het binnenwerk van het boek van Vlot Logistics.

Ook een (jubileum)boek laten maken?
Heeft jouw bedrijf iets te vieren? Of wil je graag laten zien wat er zo bijzonder is aan jouw onderneming aan de buitenwereld? Kontakt Mediapartners gaat graag voor jou aan de slag om jouw feest compleet te maken. Een boek ter gelegenheid van een jubileum of een speciaal magazine voor jouw klanten? Kom eens praten over alle mogelijkheden.

Martin Lens

Sales Development Manager

0651046775

m.lens@kmp.nl