Dermex Dermatologische Expertise

Video
Dermatoloog Quintus Swinkels, oprichter van polikliniek Dermex, kwam naar ons toe met een verzoek: hij wilde een bedrijfsvideo laten maken waarin zijn expertises en waarvoor mensen bij hem terecht kunnen, worden belicht. Met plezier zijn we aan de slag gegaan met de productie van een professionele bedrijfsvideo.

Doel van de video

Na jaren werkzaam te zijn geweest in diverse ziekenhuizen opende dr. Swinkels zijn eigen Zelfstandig Behandel Centrum (ZBC) in Wijchen. Hier kan hij patiënten op zijn eigen manier behandelen, zonder lange wachttijden en met snelle toegang voor de patiënten. In een gesprek met dr. Swinkels hebben we het doel van de video voor Dermex besproken. We wilden antwoord kunnen geven op de vraag: ‘Waarom zouden mensen juist voor Dermex moeten kiezen als het gaat om een dermatologische behandeling?’ Daarom hebben we in de video de nadruk gelegd op persoonlijke zorg en dr. Swinkels’ uitgebreide kennis en expertise op het gebied van dermatologie.

Een video met views

Nadat de video was afgerond, rees de vraag: hoe kunnen we ervoor zorgen dat deze video wordt bekeken door de juiste mensen? Ook hier hebben we Dermex geholpen. De video heeft enkele weken prominent als banner op de homepage van Het Kontakt Tiel gestaan. Daarnaast hebben we een advertorial op de website van Het Kontakt Tiel geplaatst; hierin konden mensen niet alleen lezen wat Dermex te bieden heeft, maar hebben we ook de video toegevoegd aan het artikel. Hierdoor hebben zowel de advertorial als de video veel kijkers getrokken.

Wil jij je bedrijf ook online promoten?
Kontakt Mediapartners regelt het voor je! Van een video schieten tot het doorvoeren in al je commerciële uitingen. Neem contact met ons op en ontdek wat wij voor jou in huis hebben.

Martin Lens

Sales Development Manager

0651046775

m.lens@kmp.nl