Slingelandse Plassen

Ontwerp, Website & Drukwerk
Bij een nieuwe organisatie hoort een nieuw logo. In juni 2022 werd de Stichting Natuur- en Recreatiegebied Slingelandse Plassen opgericht. Vijf partijen, bestaand uit inwoners en particuliere organisaties, zetten zich in voor het beheer en de ontwikkeling van het natuur- en recreatiegebied in de gemeente Molenlanden.

Logo en huisstijl

De stichting schakelde KMP in voor het ontwikkelen van een huisstijl en een logo. Hun wens: een moderne opmaak die past in de huidige tijdsgeest. Het resultaat is een gestileerde vorm van de natuur en het water in het gebied, die tot leven komt in natuurlijke vormen en kleuren.

Slingelandse Plassen website ontwerp door Kontakt Mediapartners

Online vindbaar

Tegens hebben we voor de Slingelandse Plassen een website mogen ontwerpen en bouwen. De website is in de herkenbare huisstijl vormgegeven. Het was belangrijk dat de vele onderdelen van de Slingelandse Plassen duidelijk te vinden zijn op de website. Door een goede website structuur op te zetten is dit gelukt. Daarnaast heeft de website ook een blog en activiteitenkalender waardoor bezoekers altijd weten wat er speelt in het natuurgebied.

Bekijk de website hier: Slingelandse Plassen

Bezoekers aantrekken

Met alleen een huisstijl en website ben je er nog niet. Hoe laat je je bezoekers weten dat er een officiële opening komt van het opgeknapte natuur- en recreatiegebied en hoe trek je meer bezoekers aan? Daar weten wij wel raad mee! Voor de officiële opening is er divers promotiemateriaal geleverd. Denk dan aan kaarten om vrijwilligers te werven, plattegronden voor de bezoekers, visitekaartjes en beachflags. Daarnaast zijn er ter promotie verschillende redactionele artikelen geschreven en social media posts gesponsord uitgezet. 

Heeft jouw organisatie ook een huisstijl nodig?
Kontakt Mediapartners regelt het voor je! Van het ontwerp tot het doorvoeren in al je commerciële uitingen, online en offline. Wij helpen je graag om jouw organisatie letterlijk mooi in de markt te zetten.

Martin Lens

Sales Development Manager

0651046775

m.lens@kmp.nl