Van Nelle Fabriek

Ontwerp & Drukwerk
Een iconisch gebouw: de Van Nelle Fabriek in Rotterdam. Tegenwoordig een locatie voor evenementen en om te werken, ooit ontworpen om te innoveren en toonbeeld van functionalisme. Een perfecte match met Kontakt Mediapartners. De organisatie koos voor ons vanwege de snelheid en de hoge kwaliteitseisen die we aan ons drukwerk stellen. (Foto: Van Nelle Fabriek)

Beeldbepalend

Wij zijn trots de huisstijldragers voor één van de meest beeldbepalende industriële evenement- en kantoorlocaties van Rotterdam te mogen ontwerpen en produceren. We volgen daarbij strikt de bestaande huisstijl en zorgen dat alle producten voldoen aan de hoge kwaliteitsstandaard van de Van Nelle Fabriek.

Van mok tot routebord

Bestel je een koffie in de Van Nelle Fabriek? Dan krijg je die in een door Kontakt Mediapartners ontworpen en bedrukte mok. Binnen het gebouw wijzen door ons gemaakte borden de weg. Van visitekaartjes tot parkeerborden en de belettering op de Van Nelle fietsen, we maken het allemaal. Indien nodig razendsnel. Zo regelden we tijdens de coronapandemie binnen 48 uur de bewegwijzering voor de teststraat.

Van Nelle winkeltje

Alle dagelijkse benodigdheden; je vindt het in het winkeltje bij de Van Nelle Fabriek. Ook het PostNL punt is hier gevestigd. Voor het winkeltje heeft Kontakt Mediapartners prijskaartjes gemaakt en de belettering van de winkelmandjes.

vannelle-sfeerimpressie
Wordt jouw huisstijl consequent doorgevoerd?
Onze studio tilt jouw huisstijldrager naar een hoger niveau en zorgt voor professioneel drukwerk van hoge kwaliteit. Vakkundig en snel! Neem nu contact op!

Martin Lens

Sales Development Manager

0651046775

m.lens@kmp.nl