Regio-Voetbal

Video
Regio-voetbal.nl is al jaren een online podium waarop verslagen van wedstrijden, regionaal voetbalnieuws en programma/uitslagen/standen van bijna 90 voetbalclubs uit de regio bij elkaar worden gebracht. Een platform dat door veel mensen met belangstelling wordt gevolgd. Dit wil het team graag in stand houden. Daarom is besloten een bescheiden bedrag te gaan vragen voor toegang tot de website.

Diverse media-uitingen

Een grote beslissing; de meeste artikelen verdwijnen achter een betaalmuur; voor het bescheiden bedrag van € 5,99 kun je een jaar lang het nieuws blijven volgen. Om dit bij het publiek kenbaar te maken, werd een plan bedacht door Kontakt Mediapartners. Dit hield o.a. in dat er aandacht besteed werd in de diverse lokale kranten van Het Kontakt in een redactioneel stuk en er werd een video gemaakt met uitleg over het systeem.

Regio-Voetbal video

Promotievideo

In de promotievideo kwamen mensen zoals jij en ik aan het woord – voetballiefhebbers die hart hebben voor het regionale voetbal en die graag op de hoogte blijven van hun ‘kluppie’. Deze video werd verspreid via diverse social media en op de websites van Het Kontakt en natuurlijk op regio-voetbal.nl.

Wil jij je merk ook online promoten?
Kontakt Mediapartners regelt het voor je! Van een video schieten tot het doorvoeren in al je commerciële uitingen. Neem contact met ons op en ontdek wat wij voor jou in huis hebben.

Martin Lens

Sales Development Manager

0651046775

m.lens@kmp.nl