AB Midden-Nederland

Ontwerp, Drukwerk & Magazines
Redactionele vormgeving, dat is onze specialiteit. AB Midden Nederland vroeg ons daarom om hun nieuwe relatiemagazines op te maken. Later kwam daar ook de restyling van hun personeelsblad bij.

Relatiemagazines

AB Midden Nederland is de flexpartner van Midden-Nederland. Ze geven jaarlijks onder meer twee relatiemagazines uit voor de uitzendbranche en de detachering. Tekst en foto’s verzorgen ze zelf, ze vroegen ons voor het drukwerk en de vormgeving. Onze studio ging aan de slag met de huisstijl van AB Midden Nederland in het achterhoofd en verraste met een eigentijds ontwerp.

Restyling personeelsblad

Op basis van dit succes mochten wij het personeelsmagazine ‘de Komeet’ restylen. In het ontwerp zijn originele grafische elementen toegepast, zoals eigen iconen en kleuren per sector waarin AB Midden Nederland actief is. We verzorgen ook het drukwerk. Zo plukt AB Midden Nederland alle voordelen van de one stop shop die Kontakt Mediapartners biedt.

Wil je ook een eigen personeelsmagazine?
Wij kunnen opmaak, teksten, fotografie, drukwerk én verspreiding verzorgen. Neem nu contact op en ontdek de vele mogelijkheden.
John Spruijt
Media-adviseur

06 82068526

j.spruijt@kmp.nl