AB Midden-Nederland

Ontwerp, Drukwerk & Magazines
Redactionele vormgeving, dat is onze specialiteit. AB Midden Nederland vroeg ons daarom om hun nieuwe relatiemagazines op te maken. Later kwam daar ook de restyling van hun personeelsblad bij. Daarnaast werkte het uitzendbureau met ons samen voor het ontwikkelen van een creatieve invulling van het jaarplan voor 2022.

Relatiemagazines

AB Midden Nederland is de flexpartner van Midden-Nederland. Ze geven jaarlijks onder meer twee relatiemagazines uit voor de uitzendbranche en de detachering. Tekst en foto’s verzorgen ze zelf, ze vroegen ons voor het drukwerk en de vormgeving. Onze studio ging aan de slag met de huisstijl van AB Midden Nederland in het achterhoofd en verraste met een eigentijds ontwerp.

Restyling personeelsblad

Op basis van dit succes mochten wij het personeelsmagazine ‘de Komeet’ restylen. In het ontwerp zijn originele grafische elementen toegepast, zoals eigen iconen en kleuren per sector waarin AB Midden Nederland actief is. We verzorgen ook het drukwerk. Zo plukt AB Midden Nederland alle voordelen van de one stop shop die Kontakt Mediapartners biedt.

Meer dan een poster

In eerste instantie was de vraag of Kontakt Mediapartners een poster kon ontwikkelen met een spel erop. Hiermee zou AB Midden Nederland het eigen personeel willen motiveren om doelstellingen te bepalen en te halen. Nadat het doel van de poster duidelijk was, adviseerden wij om nog meer items toe te voegen aan de poster, zodat een compleet pakket ontstond.

Met de nodige dosis creativiteit van onze kant hebben wij het volgende voor AB Midden Nederland mogen ontwerpen en maken: beschrijfbare kaartjes voor de teamdoelstellingen, kernwaardekaartjes, speelpionnen, de poster met het spel en een speciale doos waar alles in past. Dankzij dit complete pakket kwamen de bedrijfsdoelen letterlijk voor ogen, maar op speelse wijze.

Wil je ook een eigen personeelsmagazine?
Wij kunnen opmaak, teksten, fotografie, drukwerk én verspreiding verzorgen. Neem nu contact op en ontdek de vele mogelijkheden.

Martin Lens

Sales Development Manager

0651046775

m.lens@kmp.nl