Stichting Stadsboerderij Vredebest

Drukwerk, Ontwerp
Stichting Stadsboerderij Vredebest heeft ambitieuze plannen. Niet alleen willen ze een ontmoetingsplek zijn voor buurtbewoners en andere geïnteresseerden, ook willen ze als katalysator dienen voor sociale en recreatieve ontwikkelingen in Nieuwpoort. Om deze plannen te realiseren, hebben ze investeerders nodig die overtuigd moeten worden. Een 'bidbook', een plan dat uitlegt hoe ze dit project willen uitvoeren, kan hierbij helpen. De stichting heeft ons benaderd om het boek te ontwerpen en te drukken.

Moderne uitstraling voor historische boerderij

In 2030 willen ze van de stadsboerderij een ‘Huis van de Stad’ maken. Met dit doel voor ogen heeft Stichting Stadsboerderij Vredebest zorgvuldig het bidbook samengesteld. Hierin staan plannen en investeringen die nodig zijn om deze historische boerderij, die de laatste in gebruik zijnde stadsboerderij van Nieuwpoort is, duurzaam te behouden. Om het voorstel overtuigend te maken, hebben we verschillende elementen van een vestingstad in het ontwerp verwerkt. We hebben ook de frisse kleuren van het stichtingslogo en grote foto’s gebruikt om het bidbook de uitstraling te geven die het verdient. Kortom, het is een modern vormgegeven boek met eigentijdse plannen voor een boerderij uit de 16e eeuw.

Dichtbij de drukkerij

Na het ontwerpen van het boek waren we nog niet klaar. We moesten het ook laten afdrukken. Hoe handig is het dat de drukkerij slechts een steenworp verwijderd is van de boerderij? We zitten namelijk letterlijk onder één dak met ons zusterbedrijf De Groot – grootsgedrukt.nl.

Benieuwd naar het bidboek? Bekijk het hier.

Ook een boek laten maken?
Heeft jouw bedrijf iets te vieren? Of wil je graag laten zien wat er zo bijzonder is aan jouw onderneming aan de buitenwereld? Kontakt Mediapartners gaat graag voor jou aan de slag om jouw feest compleet te maken. Een boek ter gelegenheid van een jubileum of een speciaal magazine voor jouw klanten? Kom eens praten over alle mogelijkheden.

Martin Lens

Sales Development Manager

0651046775

m.lens@kmp.nl