Joris Veer Woninginrichting

Ontwerp, Drukwerk, Copywriting & Magazines
Hoe kunnen we ervoor zorgen dat iedereen weet dat Joris Veer Woninginrichting meer specialisten in huis heeft dan alleen Joris? Met die vraag klopten Joris en Wendy Veer bij ons aan. Het resultaat: een eigen krant in een opvallend half-berliner formaat.

Een eigen krant

Na een eerste editie in 2017 heeft Kontakt Mediapartners in opdracht van Joris Veer Woninginrichting nogmaals een krant gemaakt waarin alle professionals van het bedrijf aan het woord komen. Ze vertellen in de uitgave over hun werk en hun liefde voor het vak. Ook komen klanten aan het woord en is de krant gevuld met woontrends. We kozen voor een half-berliner formaat. Dit is iets breder dan een A4 en valt daarom extra op wanneer deze bij Het Kontakt wordt ingestoken. De krant is huis aan huis bezorgd in de Krimpener- en Lopikerwaard.

Lees hier de krant van Joris Veer Woninginrichting

Joris Veer half berliner

Een aanrader

Joris Veer: “Ik kan het iedereen aanraden om een eigen krant te maken met Kontakt Mediapartners! Zij hebben heel goed aangevoeld wie wij zijn en dat perfect vertaald in de opmaak, teksten en fotografie. Vroeger vroegen alle klanten altijd naar mij, nu informeren ze of Niels de vloer komt leggen of vragen ze naar de kleurspecialiste. Dat was precies de bedoeling!”

Ook een eigen krant maken?
Een krant op half-berliner formaat valt op én is uiterst geschikt voor hoge oplages. Bel onze media-adviseurs en ontdek het volledige palet aan mogelijkheden.

Martin Lens

Sales Development Manager

0651046775

m.lens@kmp.nl