Hoeksma Dental Art

Video
In de Betuwse plaats Culemborg vind je niet zomaar een tandheelkundig centrum. Bij Hoeksma Dental Art gebruiken ze de nieuwste technologieën en behandelingen om ervoor te zorgen dat elke patiënt met een stralende lach naar buiten loopt. Tandarts Hoeksma benaderde ons met de wens om een professionele bedrijfsvideo te maken, om te laten zien hoe zij te werk gaan.

Shortlist

Voor alles op het gebied van mondzorg kun je bij Hoeksma Dental Art terecht: van reguliere tandheelkunde tot behandelingen onder narcose voor tandartsangst en implantaten. Maar hoe breng je dit allemaal duidelijk naar voren in een bedrijfsvideo? Samen met tandarts Hoeksma maakten we een shortlist. Naast de vele mogelijkheden van het centrum wilden we vooral benadrukken dat mensen hier een goede en comfortabele behandeling kunnen verwachten.

Tevreden tandarts

Nadat de video was gemaakt, stonden we voor een nieuwe uitdaging. De video laat zien wat Hoeksma Dental Art doet, maar hoe bereik je (potentiële) patiënten en lokale tandartsen? We plaatsten de video op de homepage van de website van Het Kontakt (editie de Culemborgse Courant). Hierdoor kreeg de video veel views op het YouTube-kanaal van Kontakt Mediapartners. Daarnaast kreeg de video een prominente plek op de homepage van de website van Hoeksma Dental Art, waardoor het aantal views verder steeg.

Tandarts Hoeksma is erg blij met de video en de resultaten die zijn behaald. Net als zijn patiënten kijkt hij , met een stralende lach, tevreden terug op de samenwerking.

Wil jij je bedrijf ook online promoten?
Kontakt Mediapartners regelt het voor je! Van een video schieten tot het doorvoeren in al je commerciële uitingen. Neem contact met ons op en ontdek wat wij voor jou in huis hebben.

Martin Lens

Sales Development Manager

0651046775

m.lens@kmp.nl