Aspect Inside

Ontwerp, Drukwerk, Copywriting & Magazines
Kunnen jullie ons magazine professionaliseren? Met die vraag kwam Aspect ICT bij ons. In nauw overleg hebben onze specialisten in enkele weken tijd de teksten en vormgeving naar een hoger level getild.

Aansprekende verhalen

Aspect ICT ondersteunt bedrijven bij de omslag naar een digitale organisatie. Hun werk is veelzijdig en veelomvattend. Technisch, dat ook. Dat maakte het uitdagend om hun werk te vangen in begrijpelijke, aansprekende verhalen. Dankzij de samenwerking met Kontakt Mediapartners is dat toch gelukt. Aspect ICT leverde artikelen over hun producten en diensten en interviewde diverse klanten. Vervolgens zette onze eindredactie de punten op de i.

Opvallend formaat

Ook in de vormgeving hebben wij een belangrijke bijdrage mogen leveren. In het nieuwe ontwerp van onze studio komen de huisstijlkleuren en iconen van Aspect ICT terug. Ook heeft ieder bedrijfsonderdeel een eigen hoofdstuk. Dit geeft het magazine een herkenbare uitstraling. Het magazine is gedrukt op gerecycled papier met een formaat van 24×34 centimeter. Dit geeft Aspect inside een unieke uitstraling!

Heb je ook hulp nodig met jouw magazine?
Wij zetten onze expertise graag in om jouw magazine, krant of brochure naar een hoger niveau te tillen. Onze media-adviseur kan je er alles over vertellen.

Martin Lens

Sales Development Manager

0651046775

m.lens@kmp.nl