Winkelcentrum De Korf

Ontwerp, Drukwerk, Copywriting, Social Media, Magazines, Website
De samenwerking tussen De Korf en Kontakt Mediapartners begon met advertenties in de krant. Inmiddels verzorgen wij een veelzijdige mediamix voor het moderne winkelcentrum in Krimpen aan den IJssel. Winkelcentrum De Korf greep de renovatie in 2019 aan om commercieel uit te pakken. Tegelijkertijd met de opening van het compleet vernieuwde winkelcentrum lanceerde De Korf een nieuwe website en een eigen magazine. Beide volledig verzorgd door Kontakt Mediapartners.

Online

Het bestuur wilde graag een meer professionele uitstraling voor de website. Daar hebben de ontwerpers van Kontakt Mediapartners voor gezorgd. Ze bouwden een moderne, responsive en gebruiksvriendelijke website waarop alle ondernemingen eenvoudig te vinden zijn. De redactie van Kontakt Mediapartners maakte alle content. Ook het onderhoud en het bijhouden van de site verzorgt Kontakt Mediapartners, zodat het bestuur van De Korf er geen omkijken naar heeft. Bekijk de website hier.

Social

Om bezoekers naar de website en het winkelcentrum te trekken, zet De Korf zowel offline als online promotiemiddelen in. De ondernemers adverteren maandelijks gezamenlijk in Het Kontakt. Daarnaast houdt Kontakt Mediapartners de socialmediakanalen van De Korf bij.

Magazine

Ook het magazine dat rond de oplevering van het winkelcentrum huis aan huis werd bezorgd, is gemaakt door Kontakt Mediapartners. Een mooie, professionele uitgave die laat zien wat De Korf allemaal in huis heeft!

Wil je ook al je marketing onder één dak?
Profiteer dan van de vele mogelijkheden van Kontakt Mediapartners. Magazines, websites, campagnes in de krant, posters, flyers én social media. Neem contact met ons op en ontdek wat wij voor jou in huis hebben.

Martin Lens

Sales Development Manager

0651046775

m.lens@kmp.nl