School met de Bijbel

Magazine & Ontwerp
Op 1 oktober 2023 bestaat de School met de Bijbel in Bleskensgraaf 100 jaar. Dit gouden jubileum moet natuurlijk gevierd worden. Om bij deze mooie gebeurtenis stil te staan organiseert de school verschillende activiteiten, maar wilde ze ook een jubileummagazine laten maken. Als lokale mediapartner zijn wij de geknipte partij om een mooi jubileummagazine samen te stellen.

Voor jong en oud

De school met de Bijbel uit Bleskensgraaf wilde haar 100-jarige jubileum vieren met een eigen glossy. Voor deze opdracht kwamen zij bij Kontakt Mediapartners, die vervolgens de conceptontwikkeling, vormgeving en begeleiding verzorgt heeft. Deze glossy is door het vrolijke kleurgebruik, de speelse vormgeving en leuke rubrieken geschikt voor jong en oud. 

Bewaarexemplaar

Om subtiel een accent aan te brengen op de cover is gebruik gemaakt van SPOT UV. Deze speciale afwerking maakt in combinatie met het luxe papier en de dikke rug maken van het magazine een echt bewaarexemplaar.

ICMA zilveren award

Wij zijn trots: in 2024 wonnen we voor het twee jaar op rij ICMA awards. Voor het jubileummagazine van de School met de Bijbel ontvingen wij de zilveren award voor het onderdeel conceptontwikkeling.

Ook een magazine laten maken door awardwinnend ontwerpteam?
Bij Kontakt Mediapartners regelen we het voor je! Van het ontwerpen tot het schrijven van de teksten en van goudfolie tot SPOTUV, voor ons niets te gek!

Martin Lens

Sales Development Manager

0651046775

m.lens@kmp.nl