Kooijman Autogroep

Ontwerp, Copywriting & Magazines
60 jaar Kooijman Autogroep. Reden om flink uit te pakken met een eigen magazine voor alle klanten en relaties. Kontakt Mediapartners maakt een veertig pagina’s tellende glossy waarin verleden, heden en toekomst worden belicht. (Foto: Hans van Vrouwerf/PhotoSolutions.nl)

Jubileum magazine

In nauw overleg met Gert en Saar Kooijman heeft Kontakt Mediapartners de gehele productie van het magazine verzorgd. Het grafische ontwerp sluit naadloos aan op de huisstijl van Kooijman Autogroep, zo ook de professionele teksten en foto’s. In het magazine vertelt de familie over verleden, heden en toekomst van het bedrijf en komen ook medewerkers en klanten aan het woord.

Advertenties

Een eigen magazine maken is een investering. Kooijman Autogroep verdiende een aanzienlijk deel van de kosten terug door advertenties te verkopen bij hun leveranciers. Zij zagen in het magazine een mooi platform om hun bedrijf te promoten. Het magazine is gepresenteerd tijdens de jubileumbijeenkomst en uitgereikt aan alle klanten en zakelijke relaties.

Heb je binnenkort ook een jubileum?
Vier het met een eigen magazine! Je hebt dan meteen een mooi relatiegeschenk of cadeau voor al je klanten. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op en dan vertellen we je alles!

Martin Lens

Sales Development Manager

0651046775

m.lens@kmp.nl