Video

Wil je een bedrijfsvideo laten maken, maar weet je niet waar te beginnen? Bij Kontakt Mediapartners ben je aan het juiste adres. Als creatief partner denken we graag met je mee over het doel van je video, filmen en monteren we de video en zorgen we voor de promotie om de zichtbaarheid van je bedrijf te vergroten.

Creatieve beeldmakers

Bereik je doelgroep

w

Altijd dezelfde contactpersoon

Waarom kiezen voor video?

Het inzetten van video voor je bedrijf biedt talloze voordelen en kan een krachtig instrument zijn om je doelen te bereiken. Video’s trekken de aandacht en maken een sterke visuele indruk. Mensen zijn van nature visueel ingesteld, en video’s kunnen complexe informatie op een boeiende en begrijpelijke manier overbrengen. Daarnaast kun je je merkidentiteit op een creatieve manier overbrengen. Mensen zijn eerder geneigd video’s te delen, te reageren en er langer naar te kijken, wat de zichtbaarheid van je bedrijf vergroot.

Soorten video

Het type video dat je kiest, hangt af van je bedrijfsdoelen, de doelgroep en de boodschap die je wilt overbrengen. Vaak is een combinatie van verschillende videostijlen en -formaten het meest effectief om je bedrijf op een veelzijdige manier te presenteren en te promoten.

Een greep uit de soorten video’s die wij kunnen maken:

Bedrijfspresentatievideo: Een video die je bedrijf introduceert, inclusief je missie, visie, geschiedenis en kernwaarden. Het kan ook de bedrijfscultuur en medewerkers in de schijnwerpers zetten.

Wervingsvideo: Video’s die potentiële werknemers aantrekken door de bedrijfscultuur, carrièremogelijkheden en de voordelen van werken bij jouw bedrijf te tonen.

Product- of dienstenvideo: Video’s die jouw specifieke product of diensten presenteert, hun kenmerken, voordelen en gebruiksscenario’s uitleggen.

Testimonial: Interviews met tevreden klanten die hun positieve ervaringen met jouw producten of diensten delen, waardoor vertrouwen wordt opgebouwd bij potentiële klanten.

How-to video: Instructievideo’s die uitleggen hoe je jouw producten gebruikt, monteert, installeert of onderhoudt. Deze video’s zijn handig voor klantenondersteuning.

Demo en tutorial: Video’s die dieper ingaan op de functies en mogelijkheden van je producten of diensten en laten zien hoe ze in de praktijk werken.

Video voor social media: Korte, pakkende video’s die zijn geoptimaliseerd voor platforms zoals Instagram, TikTok, Facebook en LinkedIn, om engagement en merkbekendheid te vergroten.

Animatievideo: Geanimeerde video’s kunnen complexe concepten op een eenvoudige en visueel aantrekkelijke manier uitleggen, vaak gebruikt voor uitleg van abstracte ideeën of processen.

Videopromotie

Is je video af? Dan ben je nog niet klaar! Want waar ga je je nieuwe video inzetten en hoe ga je deze promoten zodat je klanten hem ook daadwerkelijk te zien krijgen?

Wij bieden verschillende mogelijkheden waarmee de video bij je klant terecht komt. Zo bieden we verschillende pakketten waarmee we jouw video via onze kanalen (websites, apps, social media) delen. 

Benieuwd naar deze videopromotiepakketten? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en tarieven!

Wat kunnen wij voor je betekenen?

Neem nu contact met ons op.

info@kmp.nl
0183 – 583 200

of stuur direct een bericht.