Webdesign

Wil je online opvallen, dan is een goede website onmisbaar. Wij zorgen ervoor dat jouw potentiële klant in één oogopslag ziet wie je bent en wat je doet. Overzichtelijk. Snel. Doeltreffend. Daar staan wij voor.

Bij ons heb je het gemak van alles onder één dak. Designers, fotograferen, schrijvers. Wij hebben alle disciplines in huis om jouw droomsite te maken. Uiteraard maken wij de site responsive, zodat jouw informatie op mobiel, tablet én computer goed overkomt. Daarnaast zorgen we voor optimale vindbaarheid in zoekmachines (SEO) en beveiliging tegen hackers.

Design, fotografie en tekst onder één dak

Gebruiksvriendelijke responsive websites

w

Altijd dezelfde contact persoon

Hoe we dat doen?

We beginnen natuurlijk met een kennismaking. Daarin onderzoeken we wat we voor jou kunnen betekenen. Wat zijn de doelen van de site? Welke wensen en eisen zijn van belang? Vervolgens gaan onze vormgevers aan de slag. Ze vertalen alle wensen in een conceptdesign dat ter beoordeling aan jou wordt voorgelegd.

Bij goedkeuring gaan we naar de volgende fase: de ontwikkelingsfase. Hierin krijgt de daadwerkelijke website vorm. Wanneer alles gereed, gecontroleerd en getest is, breekt het mooiste moment aan: de livegang.

Onderhoudspakket

Ook als de website live staat, is er nog werk aan de winkel. Het is bijvoorbeeld belangrijk om regelmatig de beveiliging bij te werken, om vervelende verrassingen te voorkomen. Daarom biedt Kontakt Mediapartners ook een onderhoudspakket. Zodat je zeker weet dat je site goed, veilig en up-to-date is.

 

Online en offline promotie

De nieuwe website is natuurlijk een fantastisch moment om weer wat extra publiciteit voor de onderneming te generen. De media-adviseurs van Kontakt Mediapartners helpen daar graag bij. Ze onderzoeken welke media-mix het beste bij de doelgroep past. Een artikel in de krant? Een advertentie in een magazine? Of een online-campagne op social media? Kontakt Mediapartners heeft het in huis.

Wat kunnen wij voor je betekenen?

Neem nu contact met ons op.

info@kmp.nl
0183 – 583 200

of stuur direct een bericht.