Drukwerk

Voor al ons drukwerk werken wij nauw samen met zusterbedrijf De Groot – grootsgedrukt.nl. Doordat we letterlijk onder één dak zitten, kunnen we snel schakelen en invulling geven aan alle mogelijke drukwerkwensen. Je hebt daarbij het voordeel dat jouw vertrouwde contactpersoon van Kontakt Mediapartners alles voor je regelt.

Alles onder één dak

Duurzaam drukwerk

}

Flexibele levertijden

De Groot – grootsgedrukt.nl

De Groot – grootsgedrukt.nl staat al ruim 50 jaar voor kwaliteit, ambacht en innovatie. De vakmensen werken met de nieuwste, snelste en beste drukpersen. Hierdoor is het familiebedrijf uitgegroeid tot één van Nederlands grootste drukkerijen in al het zakelijk drukwerk en promotiedrukwerk, naast boekdrukwerk. Van huisstijl drukwerk tot poster, flyers en visitekaartjes. Zowel stichtingen als multinationals brengen hun drukwerk onder bij De Groot – grootsgedrukt.nl.

Al 50 jaar kwaliteit en ambacht

Liefde voor het ambacht en innovatie staan bij De Groot – grootsgedrukt.nl hoog in het vaandel. De Groot onderneemt duurzaam en milieuvriendelijk en investeert in nieuwe, snellere of betere persen zoals de KBA Rapida 106 en de KBA Rapida 145. Met deze persen zie je zelfs bij zeer sterke vergroting geen rasterpunten meer in uw drukwerk. En wist je dat de drukkerij ook groot formaat posters drukt? Zij hebben kwaliteitspersen die groottes tot 106 bij 145 aankunnen!

Online drukwerk bestellen kan via de webshop shop.grootsgedrukt.nl

Wat kunnen wij voor je betekenen?

Neem nu contact met ons op.

info@kmp.nl
0183 – 583 200

of stuur direct een bericht.