Ontwerp

Wil je goed voor de dag komen? Een goede eerste indruk maken? Dan is een goede vormgeving onmisbaar. Onze studio neemt je alle grafische zorgen uit handen en creëert de mooiste uitingen. Natuurlijk volledig afgestemd op jouw huisstijl, jouw communicatiedoel en het product.

Creatieve professionals

Opvallend en uniek ontwerp

Multimediaal

Creatief ontwerp

Onze studio denkt creatief met je mee en zorgt voor een perfecte uitvoering van jouw communicatiemix. Onze vormgevers hebben alle kennis, kunde en ervaring in huis om jouw kernwaarden te vertalen naar een pakkend design.

Van advertentie tot flyer en van boek tot brochure. Of wat denk je van een koffiebeker met opdruk die een glimlach op het gezicht van jouw bezoek tovert? Onze studio maakt het. Ben jij er klaar voor om je te laten verrassen?

Huisstijlen

Ook wanneer je een nieuwe huisstijl nodigt hebt, is Kontakt Mediapartners jouw adres. Voor ons is een huisstijl als een visitekaartje. Het vertelt in één oogopslag wie je bent. Waar jij voor staat. Het zorgt voor herkenbaarheid én voor impact. Daarom is het zo belangrijk om een professionele huisstijl te hebben die consequent wordt doorgevoerd.

Uiteraard kunnen wij ook alle huisstijldragers produceren. Visitekaartjes, brief- en factuurpapier, online sjablonen. Wij maken het allemaal voor jou. Handig toch? Alles onder één dak! Met één aanspreekpunt waarmee je snel en flexibel kunt schakelen.

Wat kunnen wij voor je betekenen?

Neem nu contact met ons op.

info@kmp.nl
0183 – 583 200

of stuur direct een bericht.